Galatasaray’ın deneyimli kanat oyuncusu Yasin Öztekin’in menajeri, kulübün verdiği sözleri yerine getirmediğini dile getirdi.

Radyospor’a konuşan İnce, Öztekin’in Galatasaray için fedakalarlıklar yaptığını ancak kulübün verdiği sözleri gerçekleştirmediğini belirtti.

İşte İnce’nin açıklamalarından satır başları;

“Yasin için söz konusu olan bazı takımlar girişimde bulundu. Bende bu teklifleri kulübe yönlendiriyorum. Burada Yasin ve kulübün isteği önemli, onlar karar verecekler. Premier Lig’den de ilgilenenler oldu. Katar’da transfer dönemi bittiği için önümüzdeki dönemler için söz konusu olabilir. Ocak ayında bir transfer olacağını düşünmüyorum; ama önümüzdeki dönemler için belli değil.”

“Yasin’in hedefleri var ve bu yönde Avrupa’dan gelen tekliflere daha sıcak bakıyor. Eski yönetimin bazı sözleri vardı. Yasin fedakarlıklarda bulundu ve bazı sözler yerine getirilmemesi bizi çok üzdü. Verilen sözler masada kalıyor, buda bizi üzüyor. Bazı sporseverler ve medyadakiler Yasin’in performansını düşük olarak görüyor. Her şeyin bir nedeni vardır, dolayısıyla bizim de önümüze bakmamız gerekiyor”

“Yasin oraya gelebilmek için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Herkes yazın tatil yaparken Yasin özel hoca tutup Galatasaray’a daha faydalı olmak için özel çalışmalar yaptı. Bunların geri dönüşümünü gördük, ancak bunların karşılığını alamamak bizi üzdü. Nasıl ki yöneticiler çıkıp ben kulübe şu kadar para verdim diye dile getirebiliyorsa, bizde sonuçta bir emek verdik.”