İtalyan hoca ile 16 maçta 0.9 gol ortalaması yakalayan G.Saray, Hamzaoğlu ile 6 maçta 4 gol ortalamasına ulaştı. Prandelli ile kabuğuna çekilen Burak Yılmaz ise yeni hocasıyla 0.4 gol oranından 1.25’e çıkıp 4 büyük takımın golcüleri arasında ilk sırayı elde etti.


CİMBOM’DA Hamza Hamzaoğlu ile birlikte yeni bir dönem başlarken üst üste gelen galibiyetler hem takımın hem de camianın moralini yerine getirdi. G.Saray’a 1 Aralık’ta imza atan 44 yaşındaki teknik adam, Prandelli döneminde dibe vuran hücum hattını 20 günde şaha kaldırırken eleştirilerin odağındaki Burak Yılmaz, Hamzaoğlu ile yeniden doğdu.

2 kez geriye düşmesine rağmen pes etmeyen ve Mersin İdmanyurdu’nu 3-2 mağlup eden Aslan, yeni hocasıyla çıktığı 6. mücadelede 5. kez kazanırken genç çalıştırıcı, ligde 3’te 3 yaparak Prandelli’nin bıraktığı enkazdan bambaşka bir takım yaratmayı başardı.

İTALYAN hoca yönetiminde hücumu unutan Cimbom, 16 resmi maçta (10 Lig, 5 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa) 15 kez fileleri bulup 0.9 gol ortalaması ile oynarken Hamzaoğlu ile çıktığı 6 mücadelede (3 lig, 1 Şampiyonlar Ligi, 2 Türkiye Kupası) 24 kez rakip ağları sarstı ve maç başına 4 gol ortalaması yakaladı. Selefine şut ve gol pozisyonu istatistiklerinde de büyük fark atan genç çalıştırıcı döneminde Burak Yılmaz’ın yükselen grafiği de dikkat çekici.