Efsane oyuncu, kendi kulübünde ''Yeni Hagi''ler aramadığını söylerken, kendisi için tek gerçek takımının Romanya Milli Takımı olduğunu söyledi.

Hagi, 'Galatasaray'dan sonra neden Romanya'ya döndünüz' sorusuna, ''Çok basit, Romanya benim vatanım. Romanya'da yeni oyuncular yetiştirmek için çalışmaya başladım. Yeni bir nesil. Kendi akademimi kurdum, FC Viitorul Constanta. Her yaştan 300 çocuk yer alıyor. Onları eğitiyoruz, futbolu öğretiyoruz'' şeklinde cevap verdi. Tecrübeli isim ''Yeni Hagi'' aramadığını da söylerken ''Yeni bir Hagi aramıyorum. Ben yeni bir nesil yetiştirmek istiyorum. Sadece bir oyuncu değil. Birçok oyuncu yetiştirmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Tecrübeli isim, Galatasaray ile diğer oynadığı kulüplerden çok daha başarılı olduğu hatırlatılınca ''Ben gittiğim bütün kulüplere bağlılık duyuyorum. Galatasaray da bunların başında... Yürüdüğüm yolda oynadığım tüm kulüpler beni bugünkü halime getirdi. Ama bana sorarsan benim sadece bir gerçek takımım var, Romanya... 19 yıl bu forma için oynadım'' dedi.