VEYSEL: Tam bir joker. Ön libero başladığı maçı sağ bek bitirdi. Ön liberoda antrenman eksiğine karşın iyi bir performans ortaya koydu. İkinci yarı sağ beke geçti. İlk maçında golle tanışarak mükemmel bir başlangıç yaptı.

ONTİVERO: Soru işaretleri ile bakılan transferlerden biriydi. Ancak özellikle ilk yarı top ayağına her gelişinde “kim bu çocuk” dedirtti. Fizik olarak eksik ama yetenekleri üst düzeyde bir görüntü verdi. İkinci yarı sakatlanıp, oyundan çıktı. 2. devre fiziksel olarak etkisizdi. Maçın başında bir şutu üst direğe çarpıp içeri girdi ama hakem pozisyonu süzemedi. Hajrovic’in golünde de mükemmel bir asist yaptı. Maçta forvet oynadı. Yetenekli ama fiziksel olarak üstüne koyması gerekiyor.

BURDİSSO: Arjantinli stopere Tokat maçında fazla iş düşmedi. Tecrübesi ve soğukkanlığı ile idare etti. Hava toplarında gayet iyi. Sol stoper oynadı. Chedjou ile uyumlu gözüktü.

TELLES: Brezilyalı sol bek ilk maçı olmasına karşın çok çalışkandı. Atağa çıkmayı çok sevdiğini gösterdi. Aklı sürekli hücumdaydı. Gelecek için umut verdi. Özetle iyi oynadı ve hazır göründü. Her anlamda en hazır isimdi.

HAJROVİC: Maç içinde çok fazla ortada görünmedi. İlk golünü attı Galatasaray formasıyla. Son golde de Veysel’e asistini yaptı.
KORAY: Üçlü savunmanın sol tarafında görevlendirildi. Ancak yeteri kadar süre almadığı için fikir vermedi.

Skorer