"Yiğit geceleri gezmeye ve eğlenmeye devam ediyor" başlığı ile çocukluk arkadaşlarıyla bir cafede otururken çekildikleri fotoğrafın kötüye kullanılmasından şikayetçi olan Yiğit Gökoğlan açtı ağzını yumdu gözünü.
 
Yiğit Gökoğlan kendisi ile ilgili bugün basında çıkan "Kadro dışı ama keyfi yerinde" haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Çocukluk arkadaşları ile çekilmiş fotoğraflar üzerinden yapılan haberden son derece rahatsız olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu Yiğit Gökoğlan; "Şu anda izinliyim, iznim de ayın 17'sine kadar devam ediyor. Ben de ailemi ve arkadaşlarımı görmek için memleketim İzmir'e geldim. O fotoğraftaki iki kız arkadaşım da ailecek görüştüğümüz insanlar ve 15 yıllık çocukluk arkadaşlarım. Ben arkadaşlarımla gündüz saatlerinde cafede oturup sohbet edip, gülüp eğlenemeyecek miyim? Haber yapmak için insanları kullanıyorlar resmen. Kimsenin işi gücü kalmamış benim izin günümde kimlerle oturup kalktığıma bakıp, beni yargılıyorlar. O insanların aileleri var, benim ailem var, hiç kimse düşünmüyor mu bunu?"
 
"Benim annem bu haberden sonra çok üzüldü. Kimsenin benim hayatımı rencide edici şekilde haber yapmaya, beni ve dostlarımı malzeme olarak kullanmaya hakkı yok. Basında çıkan kesinlikle gerçeği yansıtmayan o habere ailelerimiz de bizim kadar üzüldü ve bu durum beni gerçekten çok rahatsız etti. Ben bu konu ile ilgili olarak kimseyle diyaloga girmek istemiyorum. İzindeyim ve bugünlerimi ailemle, arkadaşlarımla, dostlarımla geçiyorum. Bu kadar açık ve net" diyerek sözlerini bitirdi.

İşte o habere konu olan fotoğraf;