Beyaz TV'ye telefonla katılan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne aday olduğunu canlı yayında açıkladı.

İşte Yılmaz Vural'ın sözleri;

"Türk antrenörlerin beklentisidir, büyük takımları çalıştırabilmek. Biz de kendimizi layık gördük bu göreve. Benim geçmişte de açıklamam oldu. Türk antrenör yokmuydu da Riekerink'i göreve getirdiler. Göreve talip olmak, tabi Türkiye'de komik duruma düşüyorsunuz. Ben bugüne kadar hep talip oldum ama magazine konu olduk. İşte 19 cevapsız arama vb.

Ünal Aysal'ın locasından izledim. Galatasaray'ı iyi tanıyorum, ben göreve gelirsem antrenör hatasıyla şampiyonluk kaçmaz. Ben göreve gelirsem ve şampiyonluk kaçarsa bu benim hatamdan olmaz. Galatasaray takımı bütün bu olumsuzluklara rağmen hala şampiyonluk mücadelesi veriyorsa siz de biraz yardımcı olursunuz. Galatasaray maçlarına gidiyorum, orada da taraftarlar ya hocam sen gelsene diyor. Galatasaray yönetimi yanlış yapmaz. Biz de işimizi iyi yapıyoruz, baskı neyse biliyoruz hepsini yaşadık biz de. Kısa sürede nasıl müdahale edilir ben hep bunu yaşadım. Bir oyuncuyu doğru pozisyonda oynatmak lazım. Galatasaray'da Eren var, Podolski var etkili golcüler var."

Galatasaray'ın Igor Tudor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.