Galatasaray'da kafile yola çıkmadan önce oyuncularına Lazio ile oynanan maçın ilk 15 dakikasını tekrar izleten Mustafa Denizli, "İşte bu futbolu istiyorum. Ama 15 dakika değil, bu kez 90 dakika oynayacaksınız" dedi. Denizli kadroyu da değiştirmiyor.

Galatasaray'da Lazio maçının planı hazır. Teknik patron Mustafa Denizli, kafile yola çıkmadan önce yapılan son çalışmada, öğrencilerine 1-1 biten ilk karşılaşmanın 15 dakikasını izletti. "İşte bu futbolu istiyorum" diyen tecrübeli hoca, "Ama 15 dakika değil, bu kez 90 dakika oynayacaksınız. Bunu yaparsak, turu geçmemek için hiçbir neden yok" ifadesini kullandı.

Denizli, ilk maçın kadrosunu da bozmuyor. Yine Chedjou, Donk, Koray, Hakan Balta ve Denayer gibi 5 stoperin birden sahada olduğu 11, Lazio deplasmanında son 16 turunu kovalayacak. Mustafa hoca, havalimanında yaptığı açıklamada ise şunları dile getirdi:

'Oyunumuz ileri gidiyor'

"Bizi başarıya götürecek skorun ne olduğunun farkındayız. Zorluk derecesi yüksek bir maç bizi bekliyor. Aynı şekilde rakibimizi de bekliyor. Galatasaray olarak bu tür maçlara yıllardır alışığız. Son 2 maçtaki futbol nedeniyle umutlanan taraftarımız gibi düşünüyorum. Sinerji aktarımı yaşıyoruz. Onların düşüncelerine katılmamamız mümkün değil. Galatasaray, mücadelesini
ve oyun anlayışını ileri götürüyor. Bu da bizim için olumlu bir hadise."