İngiliz basını, PSG'nin ardından Manchester United'ın da Hollandalı'yı kadrosuna katmak için planlar yapmaya başladığını yazdı. Telegraph ve Metro'da yer alan haberlerde serbest kalma bedeli 20 milyon euro olan Galatasaray'ın yıldızı için Van Gaal'in ocakta yapmadığı fedakarlığı yeni transfer döneminde yapacağı ifade edilirken, PSG gibi diğer devlerin de Sneijder için çok istekli olduğu yazıldı.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Galatasaray, devre arasında Wesley Sneijder'i Serie A devi Juventus'a düşük teklif nedeniyle satmamıştı. Geçtiğimiz günlerde de Hollandalı yıldız için Paris SG'nin 8 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı iddia edilmişti.

Ancak Fransa'nın önde gelen gazetelerinden ''Le Parisien'' de dünkü (23 Nisan) haberinde, Paris Saint Germain'in Finansal Fair Play nedeniyle bütçe kısıtlamasına gideceğini ve transfer listesinde Sneijder'in yer almadığını, bunun yerine düşük maliyetli isimlerin bulunduğunu yazmıştı.

Galatasaray, 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Wesley Sneijder'i 20 milyon eurodan daha düşük bir bedelle satmak istemiyor.