BU HABER GALATASARAY KULÜBÜ TARAFINDAN YALANLANMIŞTIR.

Ga­la­ta­sa­ray Ku­lü­bü'nün ye­ni baş­ka­nı Duy­gun Yar­su­vat ile yö­ne­ti­ci­ler Ab­dur­ra­him Al­bay­rak, Ham­di Ya­sa­man ve Cem Kı­nay, Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu (TFF) Baş­ka­nı Yıl­dı­rım De­mi­rö­ren'e geç­ti­ği­miz gün­ler­de bir zi­ya­ret­te bu­lun­muş­tu. Ri­va’da­ki ye­ni te­sis­ler­de ger­çek­le­şen bu zi­ya­ret­te ya­şa­nan di­ya­log­lar gün yü­zü­ne çık­ma­ya baş­la­dı. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar’ın pat­ro­nu Duy­gun Yar­su­vat'ın, Türkiye Futbol Federasyonu Baş­ka­nı Yıl­dı­rım De­mi­rö­ren'den il­ginç bir is­tek­te bu­lun­du­ğu öğ­re­nil­di.  

“Şimdi de biz sıkıntılıyız”

Bugün Gazetesi'nin haberine göre Yar­su­vat'ın, De­mi­rö­ren'e "Ga­la­ta­sa­ray zor bir sü­reç­ten ge­çi­yor. Bi­ze yar­dım­cı ol­ma­nı­zı is­ti­yo­ruz. Siz de ay­nı sı­kın­tı­la­rı ya­şa­dı­ğı­nız­da Ga­la­ta­sa­ray ola­rak Fa­tih Te­rim'in Mil­li Ta­kı­m’ı ça­lış­tır­ma­sı ko­nu­sun­da izin ver­miş­tik” de­di.

“Terim ile konuşmamız lazım”

Hat­ta Mil­li Ta­kı­m’ın maç prog­ra­mı­nı he­sap­la­yan ve ara­da bü­yük boş­luk­lar ol­du­ğu­na dik­kat çe­ken Yar­su­vat’ın “Ka­sımda oy­na­na­cak mil­li maç­lar­dan son­ra Mart ayı­na ka­dar mil­li maç yok. Bu sü­reç­te ve son­ra­sın­da da ma­yı­sa ka­dar Fa­tih Te­rim hem mil­li ta­kım­da ça­lış­sın hem de Ga­la­ta­sa­ray'ı ça­lış­tır­sın. Si­zin adı­nı­za bir sı­kın­tı ola­ca­ğı­nı dü­şün­mü­yo­ruz" di­ye­rek izin is­te­di­ği kay­de­dil­di.

Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Yıl­dı­rım De­mi­rö­ren'in bu is­te­ğe pek sı­cak bak­ma­dı­ğı ifade edildi.  Demirören’in, Yar­su­vat'a verdiği cevapta, "Fa­tih ho­ca­mız­la bu ko­nuyla i­gi­li gö­rü­şe­lim" İfadelerini kullandığı belirtildi.

Takvim hesabını iyi yaptılar

Tür­ki­ye, 12 Ka­sım'da Bre­zil­ya ile ha­zır­lık ma­çı oy­na­ya­cak. Da­ha son­ra EU­RO 2016 Ele­me ma­çın­da 16 Ka­sım'da Ka­za­kis­tan ile mü­ca­de­le ede­cek. Mil­li­ler, ka­sım ayın­dan son­ra grup­ta 28 Mart'ta Hol­lan­da ile kar­şı­ya kar­şı ge­le­cek.

Ara­da tam 4 ay 12 gün­lük bir boş­luk ola­cak. Ga­la­ta­sa­ray da iş­te bu boş­lu­ğa dik­kat çe­ki­yor. Ay­rı­ca bu ta­rih­ten son­ra da Tür­ki­ye'nin bir di­ğer ma­çı yi­ne uzun sü­re son­ra ger­çek­le­şe­cek. Mil­li­ler, 3 Ha­zi­ran'da Le­ton­ya, 6 Ha­zi­ran'da  Hol­lan­da ile mü­ca­de­le ede­cek. Özet­le; Fa­tih Te­rim, ka­sım ayın­da­ki iki maç­tan son­ra Sü­per Lig se­zo­nun ma­yıs­ta­ki bi­ti­mi­ne ka­dar mil­li ta­kımın ba­şın­da sa­de­ce mart­ta 1 kar­şı­laş­ma­ya çı­ka­cak.

BU HABER GALATASARAY KULÜBÜ TARAFINDAN YALANLANMIŞTIR.