İtalyan medyası Mancini’nin fahiş bir ücret isteyerek kendisiyle görüşen Bülent Tulun’u kibarca reddettiğini yazdı. Lucescu da “Yeni 2 yıllık imza attım. Size ancak teşekkür edebilirim” diyerek G.Saray yönetimini geri çevirdi.

Terim’le yolların ayrılmasınını ardından Roberto Mancini, Mircea Lucescu. Roberto Di Matteo ve Dick Advocaat’ın isimleri sarı-kırmızılılarla anılmaya başlandı. Jupp Heynceks’in de nabzını yoklayan ancak olumsuz yanıt alan G.Saray’a Lucescu’dan ret yanıtı gelirken, Roberto Mancini ile de ücret konusunda bir türlü anlaşma sağlanamadı.

Bülent Tulun ile görüştü

İtalyan medyası Mancini’nin G.Saraylı yönetecilerle görüştüğünü doğruladı. La Gazzetta dello Sport, bir fotoğraf paylaşarak G.Saraylı bir yöneticinin, Jesi kasabasında Mancini ile bir araya geldiğini ve bu kişinin Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun olduğunu öne sürdü. Mancini’nin ‘masalsı bir ekonomik talep’te bulunduğunu yazan gazete, teklifi nazikçe reddettiğini öne sürdü. Bu arada Mancini’nin istediği rakamın yıllık 6 milyon Euro olduğu iddia edildi.

Ancak olayın aslında şu şekilde geliştiği öğrenildi. Mancini, Tulun’a, “8 milyon Euro istiyorum ama 7 milyona size gelebilirim” dedi. Fakat Galatasaray, Mancini’ye en çok 4 milyon Euro ödemeye yanaşıyor.