GSGAZETE - Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nin yer aldığı Türk filminin çekimlerine başlandı.

Baş rollerini Mehmet Erbil ile Yolanthe Cabau'nin paylaştığı Polis Akademesi Alaturka filmininin çekimlerine start verildi. Hollandalı futbolcu Sneijder'in güzel eşi Yolanthe Cabau ise ilk set gününde talihsiz bir kaza yaşadı. Senaryo gereği ilk sahnede kum torbasına yumruk atması gereken güzel oyuncu kum torbasına yumruğu attıktan sonra kolunda ağrı hissetmeye başladı. Bu olayın ardından çekilen röntgenle beraber Yolanthe Cabau'nun elini kırdığı ortaya çıktı.

Türk sinemasındaki ilk fimi olan Polis Akademesi Alaturka filminde yaşadığı bu talihsiz kazanın ardından Yolanthe'nin elinin 3 hafta boyunca alçıda olacağı öğrenilirken, güzel oyuncunun kendisi yüzünden çekimlerinin aksamaması için tedaviyi istemedi. Ancak doktor ve yönetmenin ara vermesiyle Yolanthe Cabau ilk set gününün geri kalanında çekim yapmadı.

Öte yandan eski Fenerbahçeli basketbolcu Zaza'nın da yer aldığı filmle ilgili kareler internette büyük yankı buldu. Yolanthe Cabau'nin setteki o fotoğrafları;