Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Galatasaray'dan Dany ile ilgili yeni açıklamalar yaptı.

NTVSpor'a konuşan Yolbulan, "Yılbaşından önce G.Saray ile görüştük ve anlaştık. Oyuncu ile de görüştük, onunla ilgili de bir sorun yok. Fakat tabii ki bir imza yok. İmza olmadan kesin olarak bitti diyemem. Bu gece dönüyor. Galatasaray'dan fesihnameyi aldıktan sonra sözleşme imzalayacağız. Bu transfer işleri her an bir pürüz çıkmaya gebe. Bizim açımızdan olaya bitti noktasında bakıyoruz." ifadelerini kullanarak Dany'nin transferi için geri sayıma geçtiklerini açıkladı.

Galatasaray'da yabancı kontenjanının açılması için takımdan gönderilmesi beklenen Kamerunlu oyuncu ile Gaziantepspor da ilgileniyordu.

"İKİNCİ YARI ÇETİN GEÇECEK"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un basın sözcüsü Ahmet Gölbek ise "İlk yarı performansından oldukça memnunuz ancak ikinci yarı daha çetin geçecek" dedi.

Gölbek, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın ikinci devre hazırlıklarını teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Antalya'da devam ettirdiğini ayrıca 4 maç yaparak hazır hale geleceklerini söyledi.

"DANY İLE ANLAŞTIK"

Takımda morallerin yerinde olduğunu ifade eden Gölbek, şunları belirtti:

"İlk yarı performansından oldukça memnunuz ancak ikinci yarı daha çetin geçecek. Belek beldesinde ikinci devrenin çalışmalarına birkaç gün önce start verdik. Hazırlıklar ligin ikinci yarısının ilk maçına kadar devam edecek. İlk maçımız İstanbul'da Kasımpaşa ile olacak. Bu maça kadar Antalya'da kalacağız. Transfer görüşmelerimiz de devam ediyor. Brezilyalı Jones da Silva Lopes ve Galatasaray'ın oyuncusu Dany Nounkeu ile anlaştık. Birkaç isim daha kadromuza dahil edilecek."