Galatasaray Yönetimi, takımın deplasmandaki performansını arttırmak için bir dizi önlem kararı aldı. Sarı kırmızılı yönetimin yapılan haftalık olağan toplantısından Mancini ve oyunculara tam destek mesajı çıktı.

Başkan Aysal ve tüm yöneticiler, sezon sonuna dek kalan bütün deplasmanlara giderek takımın yanında olacak. Bu doğrultuda Galatasaray Yönetimi, Kardemir Karabükspor maçına özel minibüs ile tam kadro gidecek.

Mancini'ye de her konuda destek olmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, aynı zamanda prim sistemini de değiştiriyor. Bundan böyle sezon sonuna kadar deplasman galibiyeti priminin ikiye katlanması kararlaştırılırken böylece oyuncuların motivasyonunun arttırılması amaçlanıyor. Başkan Ünal Aysal'ın ayrıca Kardemir Karabükspor maçı öncesi takıma yemek vereceği belirtildi.

Galatasaray'ın sezon sonuna dek 5 deplasmana çıkacak. Cuma günü Kardemir Karabükspor ile oynayacak olan sarı kırmızılılar sırasıyla Torku Konyaspor, Sivasspor, Elazığspor ve Trabzonspor'la dış sahada mücadele edecek.

Sarı kırmızılı ekip bu sezon deplasmanda 7 beraberlik, 2 mağlubiyet ve hükmen kazanılan Beşiktaş maçı dahil 3 galibiyet alabildi.

Ntvspor