Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, kulüp yönetim kurulu üyeleri arasında herhangi bir sorun olmadığını belirterek, bu yönde çıkan haberlerin kasti ve belli bir amaca hizmet ettiğini savundu.

AA muhabirine açıklamada bulunan Ergün, son günlerde yönetim kurullarını yıpratmaya yönelik haberlerin yapıldığını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Dikkat ederseniz belli bir günde, basının belli bir kısmında bu tür bir yayın başladı. Yönetim kurulu üyelerine hakaretamiz ifadeler içeren bu yayınlar birkaç gün devam etti. Daha sonra başkan gereken cevabı verdi ve sesler kesildi. Belli bir medyada çıkan bu yayınlar tamamen kasti ve bir amaca yönelik yayınlardır. Çıkan bu yayınlar yönetim kurulu içindeki safları sıklaştırmıştır. Dayanışmamızı, birlikteliğimizi daha da güçlendirmiştir. Bu tür haberleri yapan basın organları ve muhabirlere karşı aramızdaki mesafeyi daha da açmıştır. Çok muhtemeldir ki bu yayın organları ve muhabirler bundan sonra yönetimden kimseye ulaşamayacaklardır. Her zaman yaptıkları gibi hayali haberler yapmaya devam edeceklerdir."

Şükrü Ergün, alacaklarının belirlenen sürede ödenmediğini gerekçe göstererek, geçici lisans için FIFA'ya başvuran Boşnak futbolcuları Izet Hajrovic konusunda bir ihmalin söz konusu olduğunu vurgulayarak, "Burada bir iletişim sorunu var. Konu incelenmekte. Tabi burada menajerinin de kötü niyeti ortada. Oyuncunun parasını aldıktan sonra defalarca 'bir yere gitmiyorum, evlenmeye gidiyorum' şeklindeki beyanları var. Geçici lisansı falan da yok elinde. Biz de kendisini şikayet edeceğiz" diye konuştu.