Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Real Madrid karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Ergün, "Böyle kaybetmemeliydik, kahroldum" dedi.

Real Madrid karşısında takımın düştüğü durumun en büyük etkenlerinden birinin savunma kurgusunda yapılan hatalar olduğunu ifade eden Şükrü Ergün; "Her şeyden önce Real Madrid ile oynadığımızı unutmayalım, eksik de olsa yıldızı da olmasa Real Madrid. Mağlubiyete kılıf bulmaya çalışmıyorum. Biz bu maçı böyle kaybetmemeliydik. Yönetici olmamı bırakın taraftar olarak da kahroldum. Defanstan kaynaklanan bir zaafiyetimiz var, kalecimizin genç ve tecrübesizliğimizin de etkisi var ancak tüm suçu ona yüklememek lazım. Teknik kadronun çözüm bulması gereken konuların olduğu çok açık" dedi.

Roberto Mancini'ye olan inançlarının tam olduğunu dile getiren Ergün, "Türkiye gibi futbolun çok gözde olduğu yerlerde herkes teknik direktördür. Bir şey kötü gittiğimiz zaman herkes bir şeyler söyler. Mancini, kariyerini ve başarılarını ispat etmiş bir teknik adam. Ona inanıyoruz. Şimdi her şey bitmiş değil. Juventus'u yenmememiz için bir sebep yok. Galatasaray her takımı her yerde yenebilir, yeter ki oyuncularımız inançlarını ve yüreklerini ortaya koysunlar" şeklinde konuştu.

Fatih Terim'in takımdan gönderilmesinin olumsuz etkiler yarattığı yorumları hakkında da görüşlerini aktaran Ergün, "Fatih Terim döneminde bu sonuçları aldık, Terim hoca varken de ligde de Şampiyonlar Ligi'nde de bu sonuçları aldık. Çok parlak bir dönemden, çok kara bir döneme geçiş yaptık diye bir şey söyleyemeyiz" diyerek sözlerini noktaladı.