Sarı kırmızılılar, başarıların hep mali kriz olduğu dönemde geldiğine dikkat çekerek, “Galatasaray’da ne zaman paralar ödense sportif başarısızlık geliyor. Günü gününe ödeyerek hata mı yapıyoruz?” diyerek ilginç bir tepki gösterdi.

Galatasaray’da futbolculara ağustos ayına yönelik tüm transfer ücretleri ve hak edişler yatırıldı, ancak bu durum sarı-kırmızılı yönetimde ilginç konuşmalara yol açtı.

Geldiği günden bu yana sporcuların maaşlarının ve primlerinin zamanında ödenmesi noktasında büyük hassasiyet gösteren Başkan Dursun Özbek’in Trabzon karşılaşması öncesi benzer bir harekette bulunması üzerine idareciler arasında ilginç bir diyalog gerçekleşti.

Bazı yöneticilerin kendi aralarında, “Şimdiye kadar futbolcuların alacakları konusunda en sorunsuz dönem yaşanıyor. Eskiden Galatasaray ödenmeyen paralar nedeniyle manşetleri süslerdi. Ama şimdi başkan, ödemeleri günü gününe yapmaya büyük gayret gösteriyor. Acaba bu hareket doğru mu! Futbolcuların performansını görünce böyle davranmanın doğru olup olmadığını sorgular olduk. Galatasaray’da ne zaman paralar ödense sportif başarısızlık geliyor. Günü gününe ödeyerek hata mı yapıyoruz?” dedikleri belirtildi.

Sporculara 50 milyon euro ödendi

Ancak bu çıkışlara rağmen Başkan Dursun Özbek, doğru bildiği yoldan sapmadı. Yaklaşık 4 aydır kulübün bir numarası olan Özbek, şu ana kadar diğer branşlar da dahil olmak üzere sadece sporculara 50 milyon euro civarında bir ödeme gerçekleştirdi.