360 televizyonunda Serhat Ulueren'in verdiği bilgilere göre; Galatasaray'ın şu anki borcu 550 milyon dolar. Bu rakam, 19 Mart'taki genel kurulda açıklanacak. Galatasaray, bu büyük borçtan kurtulmak için Riva'daki arazinin bir bölümünü satacak. Arazi için 3 teklif alan Galatasaray'ın, 1.5 milyar lira gelir beklentisi içerisinde olduğu, bu paranın ise %30'unun peşin olarak istediği belirtildi.

Riva'daki arazinin bir bölümüne de 7 tane futbol sahası yapacağı, 2017'ye kadar altyapıyı, 2019'a kadar da A takımı buraya taşımayı planladığı kaydedildi.

FLORYA DA SATILIYOR

A Takım'da Florya'dan çıktıktan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri arazisinin satılmak istendiği, sosyal tesis için imar izni olan arazi için gerekli izinler alınırsa bu işlemin de gerçekleştireceği kaydedildi. Florya'da Galatasaray'ın yüzde 34'lük payı olduğunun altı çizildi.

13 BİN KİŞİLİK SALON GELİYOR

Galatasaray'ın 4-6 ay içerisinde Ülker Arena'nın benzeri 13 bin kişilik bir spor salonunu Türk Telekom Arena'nın yanına yapacağı belirtildi. Bunun için gerekli maliyeti Dursun Özbek'in üstleneceği, sponsorlardan da bu noktada destek alınacağı ifade edildi.