İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile yollarını ayıran Galatasarayımız'ın yeni hoca adaylarından birisi olduğu konuşulan Zinedine Zidane için Fransa Futbol Federasyonu'ndan flaş bir açıklama geldi.

Düzenlediği basın toplantısında kritik açıklamalarda bulunan Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet, "Şu an için Zinedine Zidane'ın gündeminde herhangi bir kulübü çalıştırmak bulunmuyor. Kendi ülkesinin takımı Bordeaux'yu çalıştırma fırsatı vardı ama tereddüt etti ve sonunda Real Madrid ile yola devam etmeye karar verdi" dedi.

Fransız efsanesinin daha çok saha içerisine dahil olabileceği alanlarda görev yapmak istediğini belirten Graet, "Zidane'ın çalışacağı yer sahanın içi. Büyük takımlarda teknik direktör olarak görev yapmadan önce ortalama takımlara giderek tecrübe kazanacaktır. Ama henüz erken" ifadelerini kullandı.

Zidane'ın ilerleyen yıllarda teknik direktörlük yapacağının sinyallerini de veren deneyimli spor adamı, "Zidane'ın seçimini önümüzdeki yıllarda, yaşlandığında hep beraber göreceğiz ancak bu yapacağı bu seçim benim tercihim olmayacak" diyerek sözlerini noktaladı.