Galatasaray, 2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamında İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United ile 30 Temmuz Cumartesi günü İsveç'te özel maçta karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, İsveç'in Göteborg şehrindeki karşılaşmanın Ullevi Stadı'nda oynanacağı belirtildi. Galatasaray ile Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı İngiliz ekibi arasında yapılacak karşılaşmanın TSİ 21.45'te başlayacağı kaydedildi. Karşılaşma Smart Spor ekranlarından yayınlanacak.

Zlatan, Manchester United ile ilk maçına çıkabilir

Manchester United’a transfer olan Zlatan Ibrahimovic’in yeni takımı ile ilk maçını Galatasaray’a karşı oynayacağı iddia edildi.

İngiliz basınının iddiasına göre Jose Mourinho ile yeni sezon öncesi son karşılaşmasını 30 Temmuz’da İsveç’in Göreborg kentinde Galatasaray ile Ullevi Stadı’nda oynayacağı ve bu karşılaşmada Zlatan Ibrahimovic’in ilk kez yeni formasını giyeceği iddia edildi. Manchester United formasını ilk kez Galatasaray’a karşı giyeceği belirtilen Ibrahimovic’in bu karşılaşmadan sonra ise 7 Ağustos’ta Leicester City ile oynanacak Community Shield maçında ise ilk resmi maçına çıkacağı öne sürüldü. 

Manchester United menajeri Jose Mourinho’nun Zlatan Ibrahimovic’in ardından Dortmundlu Henrikh Mkhitaryan’ın da kadroya katılacağını belirtiliyor.