Sportcell'den Burhan Can Terzi'ye konuşan Süheyl Batum'un demeçleri şöyle...

"TARAFSIZLIĞINI KORUMASI LAZIM"

Soru: "Erden Timur ile konuştuğunuzu söylediniz, kendisi ile seçim süreci hakkında bir görüşmeniz oldu mu?"

Fatih Terim'e Galatasaray tesellisi: "2026'yı bekle!" Fatih Terim'e Galatasaray tesellisi: "2026'yı bekle!"

Süheyl Batum: "Yaratılmaya çalışılan bir algı var, onu özellikle düzeltmek istiyorum. Biz sevgili Erden Timur ile yönetimimize katılması konusunda ya da Galatasaray'daki seçim süreciyle alakalı bir görüşme yapmadık, görüşmelerimizin ana sebebi ona camianın paydaşları olarak destek olmak ve emekleri için teşekkür etmekti. Erden'in işini hakkıyla yapmaya devam edebilmesi için Galatasaray siyasetinden 
uzak kalması, tarafsızlığını koruması lazım. Biz onun tarafsızlığına saygı duyuyoruz ve buna zarar vermek istemiyoruz. Galatasaray'ın 24. şampiyonluğu her Galatasaraylı'nın öncelikli hedefidir."

"AYSAL BİZİMLE BULUNUYOR"

Soru: "Erden Timur devam etmeme konusunda ısrar ederse onsuz bir futbol yapılanması nasıl olacak?"

Süheyl Batum: "Sportif AŞ bizim amiral gemimiz. Bu nedenle de Sportif AŞ’nin başkanı olarak başkanımız Sn. Ünal Aysal bizimle bulunuyor. Kendisinin vizyonunu, konuya bakışını benim anlatmama gerek yok, hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Kendisinin oluşturduğu enerjisi yüksek genç bir ekip ile devam edeceğiz. Bu arkadaşlarımız da hali hazırda Okan Hoca ve futbolcularla tanışan ve birlikte zaman geçirmiş kişiler. Erden Timur’un yerleştirmek istediği sistemi koruyup geliştirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.