Prandelli’nin yanlış tercihler yaptığı ve etkisiz hamlelerde bulunduğu son günlerde gerek Galatasaraylıların gerek futbolseverlerin dilinde. Eleştiri yaparken biraz daha vicdanlı olunmasını ve tüm suçun hocaya yıkılmamasını dilerdim. Hocanın geldiği takım bizim milli takımımızın katılamadığı turnuvada favori ekiplerden biriydi.  Prandelli, daha önce Türkiye Ligi’nde futbol mu oynadı? Ya da futbol mu oynattı? Daha önce Türkiye Ligi ile hiçbir bağlantısı olmayan bir hocanın istenmesi ve apar topar getirilmesi zaten en büyük hata. 
İki sezon Türkiye Ligini ve Süper Kupasını kazandıran, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynatan, çeyrek finalde tüm dünyadan alkış alarak elenen Fatih Terim vefasızca gönderildi. Şimdi bazılarınız diyeceksiniz ki:  ‘’Tüm başarı Fatih Terim’in mi?’’ Al kardeşim dünyaca ünlü hoca dediğin Mancini geldi. İtalya Milli Takımının hocası Prandelli geldi. Mancini ve Prandelli kötü hocalar mı? Değiller. Her iki teknik adamda kendisini ispatlamış durumda. Peki neden Adanalı deyip beğenmediğiniz adam kadar olamıyorlar. Yahu kardeşim senin hocanı dünya alkışlıyor, senin hocan dünya devlerine futbol dersi veriyor sen yolluyorsun. Futbol artık sahada oynanmıyor sene 2000 değil. İlk önce yönetim ve teknik kadro doğru ve uyumlu kişilerden oluşacak ki başarı gelecek. Bu takımda başarı anında kim varsa ne hikmetse gitti. Ali Dürüst nerede? Albayrak nerede? Terim nerede? Selçuk hani Xavi gibi oynuyordu? Burak hani Ronaldo ile yarışıyordu? Selçuk bugün Xavi gibi oynar Burak bugün yine Ronaldo ile yarışır. Ama teknik kadro Burak ile Selçuk’u tanırsa bunlar olur. Burak ve Selçuk duygusal oyuncular gereğinden fazla duygusallar ve her futbolcusunu yakından tanıyan Terim için bu duygusallık dezavantaj değil avantajdı. Çünkü bu tarz oyuncuların tersine gidersen tamamen kaybedersin, Terim her iki oyuncuyu da çok güzel kazandı ve başarı elde etti. İsterse 10 defa Şampiyonlar Ligi kazanmış olsun elin Fildişi Sahilli oyuncusu duran top olduğu zaman benim kaptanımın önüne geçemez. Biz Drogba,  iki sezon elde etmedik başarı bırakmayan Selçuk’un önüne geçtiğinde de bunları söylüyorduk ama bugün oyuncusuna sahip çıkmayan taraftar o gün Drogba’yı alkışlıyordu. Selçuk’un Drogba gelene kadar attığı frikik golleri nerede? Bu adamın eli ayağı mı kurudu? Ya da iki sezon üst üste gol kralı olan Burak için ne değişti? Gol attığında kral ilan edip kaçırdığında ıslıklayacak olan taraftar sarı-lacivertli renklere daha çok yakışır. 
Galatasaray taraftarı birilerinin kendine yakışanı yapmasını istiyorsa yönetimi istifaya davet etsin. Galatasaray’ın kurtuluşu bu istifadadır. İlk önce yönetim kendine düşeni yapar ardından teknik kadro.  Sonra futbolcu sahada topunu oynar. Ben son iki sezondur yönetimin kendine düşen bir şey yaptığını görmüyorum tam aksine gereksiz hamleler yaptığını görüyorum. Transfer sportif başarı yapılır diyor Sayın Başkan. Ben ara transfer dönemindeki rekor harcamadan sonra herhangi bir başarı göremiyorum. Bu oyuncuları bedelsiz kiraya vermek için uğraştığımızı görüyorum. Tutunabilen tek oyuncu Alex Telles ve bunun sebebi kanayan sol bek yarası. Geçtiğimiz transfer döneminde ise alınan futbolcuların ne kadar iyi şuan için yoruma açık değil. Aralarında inci gibi parlayan ve sahada bekleneni veren Olcan Adın sürpriz bir kararla kadro dışı işte hoca burada eleştirilir. Bunun ligi tanımayla bir alakası yok sahada oynanan futbol belli Olcan’ın kalitesi belli Prandelli Olcan’ın performansını göremeyecek kadar kör mü? Bahsedilmesi bile kötü olan durum ise Olcan ve hocanın kişisel problemi olması. Elindeki iyi yerlilerin performansını yitiren Galatasaray için Olcan Adın’ın küstürülmesi felaket olur. 

Arzum odur ki egoları uğruna Galatasaray’ı bu hale getirenler çeksin gitsin. Galatasaray bayrağı tekrar göklere yükselsin. Bizim oyuncularımızın sahip çıkılmayacak bir yanı yok. Hiç biri şike şüphelisi olmadılar, hepsinin alnı ak. Yönetim ve teknik kadro işini yaparsa başarının geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray’a koltuk sevdalısı değil arma aşığı idareciler lazımdır. Alacağı parayı düşünen teknik heyet değil gerektiği de takımı için gözyaşı döken ruh sahibi bir teknik heyet lazımdır. Futbol sadece sahada oynansaydı bugün bunları konuşuyor olmazdık. Bizim oyuncularımızın bazı takımların oyuncuları gibi dokunulmazlığı yok bari taraftarı olsun. Artık taraftarı yanında olsun. Dışımızdaki düzenbazlar bir yana içimizdeki suçlular suçunu kabul ettiği gün Galatasaray düşmanlarının hayallerini yıkacağız.