Habertürk'ün haberine göre Terim'in o dönem Rennes'ten transfer edilen Sacha Boey'in yerine başka isimleri istediği ortaya çıktı.

İLK TERCİH: DJİBRİL SİDİBE

Deneyimli hoca, o dönem Burak Elmas yönetiminden ilk olarak Monaco'dan Djibril Sidibe'nin alınmasını talep etti. 10 milyon Euro'ları aşan bonservis talebi Galatasaray'ı masadan kaldırmaya yetmişti.

İKİNCİ TERCİH: JENS LARSEN

Sidibe'den sonra Terim'in ikinci terihi Jens Stryger Larsen'di. Udinese'yle anlaşma sağlanmıştı ancak oyuncunun bonussuz 2 milyon Euro'luk maaş talebi transferi tıkanma noktasına getirdi. Aynı Larsen 1 Temmuz 2022'de Trabzonspor'un yolunu tuttu. Ocak 2024'de bedelsiz olarak Malmö'ye transfer oldu.

"BANA GENÇ YETENEK BULUN"

2 isim de olmayınca Fatih Terim, hem scout ekibi hem de yönetime, "Bana potansiyeli yüksek genç yetenek bulun." talimatı verdi. Sacha Boey 1 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 15 karşılığında Rennes'ten transfer edildi. Oyuncu ise 400 bin Euro'ya ikna edilmişti.

Erden Timur ve Aziz Yıldırım transferde karşı karşıya geldi! Erden Timur ve Aziz Yıldırım transferde karşı karşıya geldi!

(Habertürk / Mehmet Ayan)