Hamza Hamzaoğlu, Denizlispor'da görev yaptığı sırada kulüpte çalışan Sinem Yanmaz, çocuğunun babasının Hamzaoğlu olduğunu açıkladı.

Hamzaoğlu'nun Denizlispor'u çalıştırdığı dönemde kulübün medya sorumlusu olan Sinem Yanmaz, Facebook hesabı üzerinden, "Soran soruşturan arkadaşlara tek tek cevap vermektense, ilk ağızdan net yazayım istedim. Beni tanıyanlar mizacım ve karakterimi bilir. Özüme, vicdanıma ters vuku bulan bu olayı tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermek artık ruhen özgürlüğüm olacaktır. Hamza Hamzaoglu'nun oğlu Eşref Çınar Hamzaoglu'nun annesiyim. Oğlumun, annesi ve babası tarafından 5 yıldır meşrulaştırılamayışının sebebi Hamza Bey'in ailesi, çevresi, kariyeri, kişisel menfaatleri doğrultusunda sevgi ve saygı bağı ile şahsimin fedakârlığı idi. Bu yönde kendisinin doğru zamanı tarafımdan sabırla beklenmiş, oğlum ve benim hayatımızdan önce Hamza Bey'in öncelikleri gelmiştir. Ancak oğlum ve benim hayatım üzerine fütursuzca söylediği yalanının gün yüzüne çıkmasıyla hem kadın, hem anne olarak bunca yıllık gizli hayat mücadelesi ve hem oğlum hem kendi hayatımdan verdiğim fedakârlığın koca bir yalan uğruna olduğunun taze idraki ve acı tecrübesini yaşamaktayız. Beyefendi kişiliği ve karakteri ile sevilen, tarafımdan da bu yönüyle gurur duyulan Hamza Hamzaoğlu maalesef bilinenin aksine gösterdiği bu akıllara zarar tutumuyla beni hem bir kadın, hem de bir anne olarak manen tarifi mümkün olmayan şekilde yaralamış ve mağdur etmiştir." ifadelerini kullandı.

DHA'ya bu açıklamaları doğrulayan Yanmaz, "Yazdıklarım, sadece vicdanımın özgürlüğü içindi. Başka hiçbir şey için değil. Ben kendisini şahsımca öyle bildim, öyle tanıdım, öyle sevdim. Ondan bir çocuk dünyaya getirdim. Maalesef gerçek budur. Oğlum Eşref Çınar Hamzaoğlu, Hamza Hamzaoğlu'nun yasal oğludur." dedi.

Hamza Hamzaoğlu ve Nergiz Hamzaoğlu çiftinin bir kız ve bir oğlan olmak üzere iki çocuğu bulunuyor.

Hamzaoğlu'ndan açıklama geldi



Hamzaoğlu  yaptığı yazılı açıklamada, bugün Sinem Yanmaz’ın sosyal medya hesabında, kendisine yönelik iddialarını yanıtladı.

Eşref Çınar Hamzaoğlu’nun nüfusuna kayıtlı oğlu olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün kamuoyunda sayın Sinem Yanmaz’ın sosyal medya hesabından (Facebook) şahsım ve ailemle ilgili yapmış olduğu açıklamalar, gündeme gelmiştir. Öncelikle şu hususu belirtmek isterim; açıklamada geçen Eşref Çınar Hamzaoğlu, en başından itibaren şahsım tarafından tanınan ve nüfusuma kaydettirmiş olduğum oğlumdur. Doğduğu günden itibaren de oğluma karşı babalık görevlerimi elimden geldiği müddetçe en iyi şekilde yerine getirmiş bulunmaktayım. Bu bakımdan, sayın Sinem Yanmaz’ın hangi saikle yaptığı anlaşılmayan ve birçoğu da gerçek dışı olan açıklamalarına itibar edilmemesini diliyorum.”