Telegol'e konuşan Sarıalioğlu'nun öne çıkan demeçleri şöyle...

"BELGELERLE AÇIKLADIM"

"Ben TFF'nin Haziran ile Temmuz'da yapacağı seçim tarihinin arasındaki farklarını belgelerle açıkladım. Dursun ağabey '1 aydır TFF'yle görüşüyorum bırakın ben hallederim' dedi. Biz de yanında birkaç başkanla gitsin dedik. Göksel Gümüşdağ, Mecnun Otyakmaz ve Yüksel Yıldırım eşlik etti. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat da katılacaktı ama özel işlerinden dolayı yurt dışına gitmek zorunda kaldı."

"10 DAKİKADA KOVDU"

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 1 bilet: 750 bin TL Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 1 bilet: 750 bin TL

"Büyükekşi, Dursun Özbek ve yanındaki üç başkanı 10 dakikalık yaptığı görüşmeden sonra 'Konuşacak bir şeyimiz yok, buradan gidin' diyerek kovdu. O kısacık görüşmeden sonra Dursun Özbek imza toplama konusunda U dönüşü yaptı. Dursun Özbek ve Erden Timur'a mektup yazdım dönmediler. Ben de o mektubu kamuoyuna paylaştım. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'un tüm bunlara karşılık başarılı işler yaptığını söylesek yanlış olmaz."

"GALATASARAY NE BAŞARDI?"

"Galatasaray kadrosuna 250 milyon Euro harcadı da ne başardı? Avrupa'da bir başarısı var mı? Kopenhag ve Sparta Prag'ı normal şartlar altında elemeleri gerekiyordu." ifadelerini kullandı.