Vole'ye konuşan Önder Özen, Sarı-kırmızılıların çok fazla transfere ihtiyacı olmadığını belirtti.

Sinan Engin: "Galatasaray yönetimi yanlış yapmıştır!" Sinan Engin: "Galatasaray yönetimi yanlış yapmıştır!"

4 TRANSFER SAYDI

"Galatasaray'ın çok transfer yapması gerektiğini doğru bulmuyorum. Kale tamam. Bir sağ beke ihtiyacı var. Bu sağ bek çabuk, çevik ve atletik olması gerekiyor. Stoper rotasyonu tamamdır. Orta sahada Torreira ve Demirbay da götürür. 10 numarada Mertens'e alternatif ve iki kanattan birine golcü özellikle bir oyuncu lazım. Tüm bunların dışında belki sol bek ihtiyacı da olabilir. Sonuç olarak aman aman transfere ihtiyaçları yok bence."

"KEMİK KADRO DEĞİŞMİYORDU"

"Bakın UEFA Kupası'nı kazanan takım, 4 yıl üst üste aynı kadroyla oynadı. Yani takımın iskeleti, starları ve en çok etki eden oyuncuları belliydi. Gelenler gidenler oluyordu ancak kemik kadro değişmiyordu. Bir oyun oluşmuştu, bugünkü Galatasaray da böyle."

"MARCO REUS OLABİLİR"

"Galatasaray takımına Reus olabilir. Hücumun her yerinde kullanabilirsiniz. Özellikle Mertens'in yerini alabilir. Ancak Ramos ve Modric gibi yaşı ilerlemiş oyuncular çok fazla maaş isterler. Temmuz ve Haziran şampiyonu olmaya gerek yok. Abdülkerim, Nelsson ve Davinson'un olduğu yere Ramos girmemeli. Modric de zaten son demlerinde." şeklinde konuştu.