Bazı oyuncular vardır, oynadıkları takımda yeri çok ayrıdır. Bazen yetenekleridir onu böyle özel yapan, bazen hırsı, bazen yıllardır o takımda oynuyor olması..

Felipe Melo da Galatasaray için özel oyunculardan bir tanesi, hatta en özeli denebilir.

Aslında Brezilya’lı bir oyuncunun Galatasaray ile kimyasının tutması pek alışılagelmiş bir durum değil. Bugüne kadar çok fazla yetenekli Brezilyalı geldi Galatasaray’a ama hiç biri kalıcı olamadı.

Felipe Melo onlardan biri değil. Onu özel yapan ise ne sadece yeteneği, ne sadece hırsı..

Oynadığı bölgede dünyanın en iyi oyuncularından biri olmasının yanı sıra sanki Galatasaray’ın alt yapısından yetişmiş gibi yürekten futbolu, hırsı, mücadeleci ruhu ve kazanma arzusu onu bambaşka biri konuma getiriyor Galatasaray taraftarının kalbinde..

2.5 senedir giydiği parçalı formanın hakkını ikinci senesinin belli bir dönemi dışında sonuna kadar verdi. Yıllardır Galatasaray’da görülemeyen o ruhun sahada vücut almış hali oldu adeta..

Sene başında bonservisi alınırken ‘’ Parayı alır yatar, oynamaz. ‘’ diyenlere en güzel cevabı yine sahada verdi. Dirsek yedi yılmadı, tekme yedi ayağa kalktı, kaburgası ezildi sesini çıkarmadı..

Türkiye’de pek eşine rastlanmamış bir durumdur yabancı bir futbolcunun bu kadar içten oynaması ama, Melo artık yabancı değil, bizden biri..

2.5 senedir giydiği şanlı formayı daha uzun yıllar başarıyla giymesi dileğiyle..

Nós te amamos Melo. #Evet #Abi