Serdar Ali Çelikler, Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur'un anlaşamadığı noktaları açıkladı.

"KAVGANIN ASIL SEBEBİ FLORYA!"

"Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur'u birbirinden ayıran kavganın asıl sebebi Florya'dır. Başkan Yardımcılığı, Asbaşkanlık, Sportif A.Ş yöneticiliği mevzu bahis değil. Transferlere de eleştiriler var mesela Zaha, Ziyech, Ndombele, Tete ama bunlar çok büyütülecek meseleler değil."

"DURSUN ÖZBEK'İN PLANI FARKLI..."

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek

"Dursun Özbek ve Erden Timur'un Florya planı farklı. Başkan Dursun Özbek, Florya'yı yap işlet devriyle bir firmaya vermek istiyor. Burada Galatasaray'a 10 milyar gelecek. Atıyorum 2 milyar TL ile Bankalar Birliği'nden çıkacaklar. 2 milyar TL peşin gelecek. Kalan 6 milyar TL'yi ise bu firma peyderpey ödeyecek. Ödeme bitene kadar bu parayı faize koyacaklar. Böylece Galatasaray 5-10 yıl sonra her sene 30-40 milyon Dolar'ı cebine koyup rakiplerinden bir adım önde olacak." dedi.

"TİMUR VE EPÖZDEMİR KATILMIYOR"

"Başkan Dursun Özbek'in bu fikrine Erden Timur ve Sühely Batum'un ekibinde olan Rezan Epözdemir katılmıyor. Başka bir firmayla anlaşmanın daha karlı olacaklarını düşünüyorlar."

"ALBAYRAK'I İSTEMİYORLAR"

"Galatasaray'da Dursun Özbek'in ekibinde olan Eray Yazgan ve Can Natan, Abdürrahim Albayrak'ın ekibe dahil olmasını istemiyorlar. Belki Sportif A.Ş listesinde olabilir. Onun listeleri daha sonra veriliyor." ifadelerini kullandı.