Sinan Engin, Süper Lig'deki şampiyonluğun son haftaya kalacağını söyledi.

"KAZANMAYI BİLİYORLAR"

"Galatasaraylı futbolcular iyi veya kötü oynuyor. Kazanmayı biliyorlar. Sezon başından beri böyle. Geçen sene de çok maçını bir farkla kazandılar. Sezon başında da Avrupa maçları dönüşü önemli virajları atlattılar."

"ÖLÜM-KALIM MAÇI OLACAK"

"Bence şampiyonluk şansı son haftaya kalacak. Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanı ölüm-kalım maçı olacak. Hiç kolay geçmeyecek. Düşme hattı yanıyor, Konyaspor tam anlamıyla küme düşme hattından kurtulmadı. 1 maçlık fark var sadece. Üstelik Galatasaray'ın geçen seneki galibiyet serisini de Konyaspor bitirmişti. Bunu da hatırlatmak isterim."

"GALATASARAY'DA OYNAYAMAZLAR"

Levent Tüzemen: "Galatasaray'a 100 milyon Euro zarar verdi!" Levent Tüzemen: "Galatasaray'a 100 milyon Euro zarar verdi!"

"Beşiktaş, Muci ve Musrati'ye toplam 22 milyon Euro harcadı. Kimse kusura bakmasın bu iki isim Galatasaray'da oynayamazlar. İlk 11'e giremezler. Bu yüzden Beşiktaş adına transferlerin daha net olması gerekiyor."

"ICARDİ, DZEKO'DAN DAHA İYİ"

"Galatasaray'ın Adana Demirspor galibiyeti Fenerbahçeli futbolcuların moralini bozmuş. Eğer Musrati atılmasaydı Beşiktaş kaybetmezdi. Icardi ve Dzeko için şunu söyleyeyim dikkat edin Icardi kötü de oynasa bir şekilde takımına katkı veriyor. Ama Dzeko öyle değil. Kötü hali hiç çekilmiyor. Bütün takımın dengesini bozuyor. Arada yaş farkı da var. Bu anlamda Icardi, Dzeko'dan daha iyi diyebilirim." ifadelerini kullandı.