Dün akşama kadar takım olmadığımız maça kadar yaşananlarla herkes tarafından dile getirildi zaten. Özellikle Milli Takım ortamında asla konuşulmaması gereken prim mevzuları bile gündemden düşmedi. Bu kadar kaostan da öte kötü günler geçirirken bile duygusal olarak yüksek motivasyon işe yaradı. Tabii burada kadro inadını bırakıp olabildiğince en doğru 11 ile çıktığımızı da eklemek lazım.



İki hızlı kanat oyuncusuyla başladık. En temel farkımız buydu. Böylece ne oldu? Arda 10 numara pozisyonuna geldi. Herkesin görev tanımı belli oldu. Maçın gidişatı da bize yardım etti. Tam zamanında ilk golü biz attık. Emre Mor’a Arda pası verince gol ışığı geldi. Bu yaşta bu heyecanı yaşatması bile çok harika olan Emre Kardeşimiz maç boyunca çıkana kadar hepimize gurur verdi. Skor avantajını erken almak bazen hiç önemli olmaz bazen çok önemli olur. Dün çok önemliydi. Hem iki fark yeterken rakibi daha fazla üstümüze çektik hemde en büyük kozları uzun top olan bir rakibi durdurmak daha kolay. Pozisyon elbette verdik. İşte orada devreye malum ön libero konusu giriyor ama papağan gibi gözükmek istemem.



Maçın yıldızı Burak seçildi gol attığı için herhalde ama Emre çok farklıydı. Ters kanada bir uzun top attı 2.yarı Hagi’yi hatırladım. Tek eksiği bence kontrada Gökhan’a topu bıraksaydı daha erken 2’yi bulacaktık. Şansımıza Ozan’ın golü çabuk geldi. Saçın düzeltiyormuş ya hani o bakımdan! Cech topu göremedi. Bir Baba ve kucağındaki çocuğunun gol sonrası sevinci harika bir sahne. 2-0’a odaklanmak geleceğimizi belirsiz kıldı. 4-0’ı da bulma şansını yakaladık aslında Olcay ve Cenk ile.



Kazanmak önemliydi geleceğimiz belirsiz olsa bile. Turu geçtik mi geçmedik mi belli olmadan yazmak istedim. Bizde moda skora göre konuşmak.. Bizim elimizde değil pozisyon şu anda ama bu gece bile yorumlar değişebilir. Normal eleştiriler sonuç verdi düne özel mesela. Olabilecek en iyi kadro çıktı. Turnuva bitmeden yuhlayanlar vardı ve arkasından peş peşe hataları zinciri içerden de geldi veya geçmişte yaşananları duyduk. Umarım çekirge bir defa sıçrar veya şöyle diyelim bu yazıyı okursanız inşallah o vakitte Galler’in rakibi olmuş oluruz ve karşılarına Kırmızı Beyaz formayla çıkarız.

- - - -