Tanju Çolak, Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'a da bazı eleştirilerde bulundu.

"HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI"

"Galatasaray'ın bu galibiyetiyle Fenerbahçelilerin hevesleri kursaklarında kaldı. Kalesinde devleşen Muslera gördük. 3-4 tane net pozisyon çıkardı. Galatasaray'ı çok güçlü ve çok hırslı görmedim. Çok yanlamasına oynadılar, pas hatası yaptılar. Icardi ileride yalnız kaldı. Kerem Demirbay gol atmasına rağmen iyi değildi. Fazla koşmadı, ikili mücadeleleri kaybetti ve pas hataları yaptı. Fenerbahçe'de ilk 11 oynamaz bence. Belki Adana'daki hava şartları futbolcuları biraz etkilemiş olabilir."

"KALİTELİ BİR AYAĞI VAR"

"Hakim Ziyech çok güçlü değildi, kaliteli bir ayağı var. Şutları ilk yarı dağlara taşlara gitmişti. İkinci yarıda ilk isabetli şutu gol oldu. Barış Alper ise tam tersi çok güçlüydü ama kolay toplar kaybetti."

MERTENS VE TORREİRA'YA ÖVGÜLER

Ömer Üründül: "Icardi Avrupa'da bunları yapabilir mi?" Ömer Üründül: "Icardi Avrupa'da bunları yapabilir mi?"

"Mertens ve Torreira harikulade seviyedeler. Set oyunu sevmiyorlar, çabuk oynuyorlar. Ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Nelsson da aldığı paranın hakkını veriyor."

"ICARDİ GOL KRALI OLUR"

"Dzeko'nun morali yerinde değil. Çünkü hocası onu hep oyundan çıkarıyor. Forvet çiftlemeye korkuyor. Beşiktaş derbisinde de ilk 11'e almadı zaten. O yüzden Icardi'nin gol krallığı yarışında birinci olacağını düşünüyorum."

"GALATASARAY'A HOCA OLMAK KOLAY DEĞİL"

"Arda Turan ne yapmış? Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkarmış. O kadar kaliteli kadroyu 1.Lig'de ben de Süper Lig'e çıkarırım. Herkes böyle bir takımı çalıştırmak isterdi. Galatasaray'a hoca olmak öyle kolay değil. Sağda solda şöyle yapacağım, şunu başaracağım diyorsun ama göreceğiz Süper Lig performansını. Futbolculuk kariyeri çok iyi, çalıştığı hocalardan bir şeyler alması gerekiyor." dedi.