Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle...

"BÜYÜKEKŞİ TARAFINDAN DAYATILDI!"

"Geçtiğimiz hafta Riyad’ta ertelenen Süper Kupa final maçı sonrasında sergilenen tavırlar malumken yine suyun karşı tarafı sessizliği bozarak, dün akşam sipariş bir TV programı aracılığıyla günah çıkartma seanslarına başlaması kamuoyuna yansımıştır. Bu programda samimiyetsizlik abidesinden demeçlerin neredeyse tamamı saçmalıklar silsilesi olsa da öne çıkan birkaç başlığa değinmeden geçemeyeceğiz.Galatasaray camiasının Cumhuriyetimizin 100. Yılında Süper Kupa Finalinin ülkemizde oynamak isteğini resmi başvuru ile yaptığını, Suudi Arabistan’da oynama fikrinin ise suyun karşı tarafının desteğiyle işbirlikçi Büyükekşi tarafından dayatıldığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. 

Riyada giderken Büyükekşiyi de"stekleyen fakat Riyad’da olan Riyad’da kalmayınca ortağı Büyükekşinin istifa etmesi gerektiğini söyleyen Yalı Çocuğu, Cumhuriyetimizin 100. yılında Suudi Arabistan’da oynama fikrini desteklemelerinin hata olduğunu kabul ederek adeta timsah gözyaşları dökmüştür. Çok değil daha geçen hafta ülkemizin milli hassasiyetleri üzerinden prim kasan bu zihniyet bugün sırf camiasına tekrar yaranmak için tüm bunları deyim yerindeyse bir başarı hikayesi gibi anlatıyor.

"YENİ SÖYLEMLER GELİŞTİRİYOR!"

Ertem Şener, Okan Buruk'u hedef aldı: "Çok abartıyorlar!" Ertem Şener, Okan Buruk'u hedef aldı: "Çok abartıyorlar!"

Tüm bu çelişkilerin ve iki yüzlülüğün karşısında tek bir gerçek var ki; 

Galatasaray Spor Kulübü ilk günden bugüne kadar aynı duruşu sergilemiş, duruşundan ve fikirlerinden ödün vermemiş 119 yıldır olduğu gibi aynı çizgide hareket etmiştir.

Tüm bunlar yaşanırken ve program sürerken PFDK kararlarının açıklanarak Fred ve Mert Hakan Yandaş’ın aldıkları cezaların indirim skandalı gözlerden kaçmamıştır.

Birileri TV ekranlarında suyu bulandırırken ve kamuoyunu uyutmaya çalışırken işbirlikçileri ise aynı anda masada peşkeş çekmeye devam etmiştir.

Gecenin en öne çıkan başlığı ise şüphesiz; “Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmazlar” 

Bu demeç şampiyonlukların sahada emek ve alınteriyle kazanılmadığını düşünen hastalıklı ve şikeci bir düşüncenin dışavuruş halidir.

Başkanlığı süresince çıkış yok dedikleri Kadıköy’ü yol geçen hanı yapan aşırı başarısız yalı çocuğu yeni fiyaskolarına yeni söylemler geliştiriyor.

“FETÖ bittikten sonra kim kaç kez şampiyon olmuş, kim olamamış bakılsın." 

sözleriyle tarihi bir hatırlatma yapan Rahmetli Başkanımız Mustafa Cengiz’i bu vesileyle bir kez daha rahmetle ve dualarla anıyoruz.

Son olarak daha önce de defalarca söylediğimiz gibi Fetönün Platin Sponsorunun desteklediği Bylockçu Büyükekşi İSTİFA!"

sözlerine yer verildi.