Geçtiğimiz haftalarda yakın çevresiyle bir araya gelen Ünal Aysal'a 'Galatasaray'a dönecek misiniz?' sorusu soruldu. Aysal da 'Daha genciz, her şey olabilir' cevabı vererek işaret fişeğini çakmıştı.

80 MİLYON DOLARLIK KASA KOLAYLIĞI

Sühely Batum'un listesinde Burak Elmas yönetiminde görev alan ve Fatih Terim'in eski avukatı Rezan Epözdemir de olacak. Gelen haberlere göre Epözdemir ve Aysal kulübün mali ve finansal durumundan sorumlu olacaklar. Bu ikili Galatasaray için yıl sonuna kadar 80 milyon Dolar'lık kasa kolaylığı yaratacaklar.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek

SPONSORLUK TEKLİFİ REDDEDİLMİŞTİ

Epözdemir, geçen sezon stada sponsor teklifi geldiği dönemlerde 'Ali Sami Yen' şeklinde adını değiştirmek istemiş ve NEF'in verdiği paranın iki katını önermişti. Galatasaray yönetimi onun yerine Rams'la anlaşma sağlamıştı.

FUTBOL A.Ş'NİN BAŞINDA OLACAK

Eğer Sühely Batum, 25 Mayıs'da seçimi kazanırsa Futbol A.Ş'nin başında Ünal Aysal yer alacak. Kısacası bugün Galatasaray'da futbolun patronu olan Erden Timur'un yerine geçmiş olacak.

ZOR İKNA EDİLDİLER

Bilindiği üzere Rezan Epözdemir, her ne kadar Fatih Terim'in eski avukatı olsa da kendisiyle dostluğu devam ediyor. Terim'le arası iyi olmayan Ünal Aysal'la beraber aynı ekipte yer alacaklar. Camiada sözü geçen isimler bu ikiliyi bir araya getirmek için yoğun çaba sarf ettiler. Çareyi Epözdemir'i Yönetim Kurulu'na, Aysal'ı da Sportif A.Ş'ye atayarak buldular.