Ali Sami Yen Medya Center'da gerçekleştirilen imza töreninde, voleyboldan sorumlu Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil ve Voleybol Erkek A Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık da hazır bulundu. 

İmza töreninde açıklamalarda bulunan voleyboldan sorumlu Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ali Yüce, "Galatasaray Voleybol şubesi sorumluluğu bana tebliğ edildiğinde, Galatasaray'ı çok seven bir hoca getireceğimi söylemiştim.

Galatasaray'ı sevmek benim için çok önemli. Bundan sonra Galatasaray'ı daha çok seven, mesai harcayan, emek veren, alt yapıya önem veren ve tepeye oynayan bir takım oluşturacağız bu yüzden Nedim hocayı takımın başına getirdik. Çok başarılı olacağına inanıyorum hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yaklaşık 35 yılın ardından bu kez antrenör olarak Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nda göreve başlayan deneyimli çalıştırıcı Nedim Özbey ise, "Burası uzak olduğum yer değil, gözümüzü burada açtık. Hayatımızın en güzel anılarını burada yaşadık. Oyunculuktan sonra antrenör olarak dönmek harika bir duygu. Bana bu kadar sıcak karşılaşma gösteren ağabeylerim, yöneticilerim ve başkanıma teşekkür ediyorum."

"Gerçekten çok önemli bir an inanılmaz. Ben Galatasaray duruşunu çok iyi bilen biriyim, mütevazilik yapmayacağım bu konuda. Bana verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyorum. Bir Galatasaray ekolünü yaratıp yeniden şampiyon olmak istiyoruz. Bu konuda bana yardım eden Ali Yüce, Şükrü Yengil ve milli takımdan oyuncum Sinan Cem Tanık'a teşekkür ediyorum, bana güç katacaklardır. Gelecek sezon sadece bizi izleyin diyorum. Transferde önemli olan sahada Galatasaraylı duruşu. Duruşu ile takdir toplayan isimleri kadroya katacağız."

"Agamez harika bir transfer. Basketbolda Michael Jordan'ı transfer etseniz böyle bir şey. Agamez'in dışında bir iki tane daha transferimiz olacak. Ağustos ayında takım halinde çalışmalara başlayacağız" şeklinde konuştu.