Sevgiliye alınabilecek hediye konusunda fikirlere ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Doğum günü, yılbaşı, 14 Şubat sevgililer gününde erkeğe ve kıza (bayana) alınacak hediye konusunda size yardımcı olacağız. Öncelikle erkeğe ve kıza alınabilecek en güzel en etkili hediye sizsiniz. Karşınızdakini iyi tanırsanız en güzel hediyeyi de alabilirsiniz. 

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL SÜRPRİZ HEDİYELER

Sevgiliye el emeği göz nuru hediye yapımı da oldukça revaçta olan bir durum. Hediyeyi yapmasanız bile hediye kutusu hazırlama konusunda biraz emek sarf edebilirsiniz. Sevgilinize sürekli sürprizler hazırlayan biriyseniz doğum günü ya da 14 Şubat Sevgililer Günü videosu hazırlayabilirsiniz. Google'da kısa bir aramayla sevgiliye hediye edilecek şarkıları bulabilirsiniz. Sevgiliye yapılacak sürprizler karşılıklı olarak sevginin artmasına neden olacaktır.

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ NE ALABİLİRİM?

Sevgiliye alınabilecek ucuz hediyeler konusunda Ekşi Sözlük'e de bakabilirsiniz. 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri hem bayan için hem de erkek için olacak şekilde videoda yer almaktadır. Videoda hem erkeğe hem de bayana alınabilecek en ilginç ve en özel hediyeleri listeledik.

Sevgililer günü hediyeni kendin yapmak ve sevgiliye en güzel kutu hazırlamak da bir çözüm olabilir. Tabii bunun için yetenek de gerekiyor.

SEVGİLİLER GÜNÜNÜN VAZGEÇİLMEZİ: MESAJLAR

Sevgililer günü mesajını internetten bularak sevdiğinize gönderebilirsiniz. Tabii ki teknolojinin iyice geliştiği şu günlerde sözlü mesajlar yerine resimli sevgililer günü mesajı da gönderebilirsiniz. Eğer karşı tarafın anlayışla karşılayacağını düşünüyorsanız komik resimler de gönderebilirsiniz. Sevgilinize uzun uzun onu ne kadar sevdiğinizi anlatan özel sözlerin bulunduğu notların yer aldığı bir mektup göndermek de bir seçenek.

ÇİÇEK GÖNDER

Çiçek Sepeti'nden ya da 444Çiçek'ten çiçek gönderebilirsiniz. Çiçek yerine lezzetli çikolatalardan oluşan lezzetli buket de gönderebilirsiniz.

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİM

Her yıl Pegasus, Media Markt, Migros, Watsons, Gratis, Paraf, BuldumBuldum, MeyveSepeti, Turkcell, Avea, Vodafone gibi firmalar özel günlere özel indirim yapıyor. Bunları mutlaka takip edin.