Yeni Yıl yaklaşıyor, YILBAŞI MENÜSÜ için şimdiden hazırlıklar başladı. Biz de Para Mevzusu kanalının şirin yılbaşı menüsünü sizler için sitemize ekledik.

Yılbaşı Menüsü - Yılbaşı Tarifleri 2020

Yılbaşı sofrasında bütçenizi sarsmadan sevdiklerinize güzel yemekler ikram etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Para mevzuları sizlere 150 tl ye 15 kişilik bir yılbaşı menüsü hazırladı. Bu videomuzda soğuk lezzetler sizlerle beraber. İyi seyirler. Diğer videolarımızdan haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın.

Zerdeçallı balkabağı çorbası tarifi 

Sonbahar ve kış ayları havanın karanlığına inat sebze meyve tezgahlarının bin bir renge büründüğü bir dönem. Morlar, yeşiller, turuncular, kırmızılar görüntüleriyle bile iştah açıyor. Mevsiminin en kıymetli turuncularından biri de herkesin bildiği gibi balkabağı. Genelde mutfaklarımızda tatlı olarak yer alan balkabağı aslında et yemeğinden böreğe birçok tarifte yer alabiliyor. Bunlardan balkabağı çorbasının tarifini sizin için hazırladık. İşte zerdeçalla lezzetlenen enfes bir balkabağı çorbası tarifi…

Fırında tavuk tarifi 

Bu tavuk fırında ağır ağır pişiyor, çıtır çıtır lezzetine doyum olmuyor. Özel günlerde sofralarınızın baş köşesine yakışacak bir yemekten bahsediyoruz, evet. Görüntüsüyle de lezzetiyle de benzersiz olan fırında tavuğu, beyaz et sevenler ve ihtişamlı sofralar kurmak isteyenler mutlaka denemeli.

Kestaneli pilav tarifi 

İçinde kestaneleriyle alışkın olmadığınız enfes bir pilav tarifimiz var. Üstelik sadece kestane değil, kuş üzümü, kuru kayısı gibi meyvelerle de lezzetlenen bu pilav, lezzetiyle de görünüşüyle de sultanlara layık bir yemek. Özel sofralarınıza çok yakışacak kestaneli pilavı özellikle tavuk ya da hindi gibi beyaz etlerin yanında tavsiye ediyoruz.

Çin böreği (Spring roll) tarifi 

Çıtır çıtır tadını unutamayacağınız nefis bir tarif! Çin böreği... Yufka ile hazırlayabileceğiniz bu enfes böreğin iç harcını ağzınızın tadına göre hazırlayabilirsiniz. İster sebze ile ister etle... Bu tat sizi asla pişman etmeyecek. Şimdiden afiyet olsun...