A Takım oyuncusu olarak kadroya giren oyuncuları düşündüğümüz zaman 2008’deki euro 2008 yarı finalinde Almanya ile oynadığımız maça benzer bir tablo vardı. Fatih Terim’’ belki Tolga Zengin’i orta saha oynatırız’’ diye espri yapmıştı. Maalesef senaryo olarak maçın sonu aynı oldu. Yine son dakikada yenen gol ve yine büyük yıkım. Galatasaray böyle durumlarda maçları bir şeklide bitirmesi gereken tecrübesini dün sahaya yansıtamadı. Golden sonra rakip 2 kişi eksikti ve en az 5 dakika vardı. Topu havaya kalkarken görünce herkes çıldırdı. 2. Almanya vakasını yaşadık.

Bir oyuncu dışında ilk 11 için söylenecek bir şey yok. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapan bir takım vardı. Galatasaray hiç Türk oyuncu oynatmıyor diyorlardı, bu seneki ilk avrupa golü Ömer Bayram’ın asistinde Adem Büyük’ten geldi. Ne kadar da manidar. 1-0’ı yakaladıktan sonra pasın şiddeti ve ofsayte düşmemek bize farkı açma şansını verecekti ama arkadaşlarıyla önemli topları buluşturamayan oyuncuya maalesef engel olamadık. Verdiği zarar artık çok aşırı olmaya başladı. Lemina, Melo’yu hatırlattı oyun olarak. Fatih Terim’in yapacağı hamleler çok sınırlıydı. Tek soru işareti Ömer’in niye çıktığıydı, Hoca, Ömer’in çıkmak istediğini söyleyerek bizi bu konuda da aydınlattı.

Esas sorun oyuna giren Selçuk İnan ve Emre Mor. 10 dakika, 15 dakika bu maça katkınız olmayacaksa bu takımda ne işiniz var? Bu kadar futbolla alakasız olunur mu? Başka oyuna gireceği belli olan oyuncu yok zaten. Oyuna gireceğinizi de biliyorsunuz. İnanılır gibi bir şey değil.