Wesley Sneijder, önce 25 metreden soldan; sonra 20 metreden ilkine nazire yaparcasına sağdan çaktı! Öyle iki goldü ki; Volkan Demirel de yıkıldı, Fenerbahçe de. Tabii TT Arena'nın tribünleri de.

G.Saray, TT Arena'da Fenerbahçe'yi mağlup ederken, Wesley Sneijder kahramanlaştı. Hollandalı yıldız, tarihe geçecek iki muhteşem golle Fener'i deyim yerindeyse yere serdi! Önce 88'de sahneye çıktı Sneijder. Soldan getirdiği topa, hafif çaprazdayken öyle bir vurdu ki, Volkan uzanmasına rağmen çaresiz kaldı. Meşin yuvarlak, sarı-lacivertli kalecinin sağından ağlarla kucaklaştı.

'BU ŞUTLARI TUTMAK ZORDUR'
Sneijder durmadı! Sihirli 10 numara, bu kez orta alandan aldığı topu hiçbir mukavemet görmeden sürdü, sürdü sürdü, yarım dairenin üzerinden yine sağ ayağıyla bir füze daha çıkardı. Top bu kez Volkan'ın solundan fileleri sarstı. Golleri için, "Kaleci için tutulması zor şutlardı" diyen Sneijder, Fenerbahçe'nin golü için de, "Derbi 1-1 bitse bunun hesabını veremezlerdi" diye konuştu. Fener'e şansının tuttuğunu belirten Altın Portakal, "Çok keyifliyim, çook" dedi.

SNEİJDER: VOLKAN'I CEZALANDIRDIM!
G.Saray forması altında Süper Lig'de 18, Devler Ligi'nde 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 gol kaydeden Sneijder'in fileleri sarstığı 19 maçta (18 galibiyet, 1 beraberlik) Cimbom hiç yenilmedi. Bu sezon ligde 3 gol atan Hollandalı yıldız, gollerin 3'ünü de ceza sahası dışından kaydetti. Derbide F.Bahçe kalesine 9 şut çekerek sezon rekoru kıran Sneijder, GS TV'ye şöyle konuştu: Bir futbolcu topu alıp dokunduğu zaman gol olup olmayacağını hisseder. İkisinde de vurmadan gol olacağını hissettim. Volkan, o dakikaya kadar zaman geçirmeye yönelik hareketler yapıyordu. Doğru zamanda doğru şekilde cezalandırdığımı düşünüyorum..

Fotomaç