Milli Piyango sonuçları 2020 yılbaşı özel çekilişi sonrası bilet sorgulama işlemleri burada olacaktır. Milli Piyango bilet sorgulama seçeneği ile talihli adayları büyük ikramiye, amorti ve diğer sonuçları kolaylıkla öğrenebilecek.

2020 MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA (Milli Piyango çekilişi canlı)

BİLETİNİZİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

MPİ tarafından saat 15:00’te başlatılan çekiliş bir değişiklik olmaması durumunda 21:00’de tamamlanmış olacak. Çekilişte talihli rakamlar tespit edildiği anda cnnturk.com/milli-piyango-sonuclari sayfasına yüklenecek ve bu adresten sorgulama yapılabilecek. Öte yandan çekilişler sona erene kadar talihli adaylarının şansları devam edecek.

AMORTİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Milli Piyango İdaresi’nden geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada büyük ikramiye, teselli ikramiyesi ve amorti çekilişlerinin 20:00-21:00 saatleri arasında yapılacağı duyurulmuştu. Buna göre amorti sayıları 31 Aralık 2019 Salı günü saat 20:00 ile 21:00 arasında belli olacak.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ HANGİ KANALDA?

Çekilişler kurumun resmi internet adresi olan “mpi.gov.tr” üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Tüm işlemler sona erdiğinde ise bilet sorgulama özelliği Milli Piyango İdaresi’nin yanı sıra cnnturk.com’da da olacak.