Galatasaray,Başakşehir karşısında 4-0' lık bir mağlubiyet aldı.Normalde 4-0'lık şok bir mağlubiyet aldı olması gerekirken bu mağlubiyet şok felan değil arkadaş.4-0 oynanılan futbolun karşılığı,ligde haftalardır geciken sonuçtur.

Hedefimiz Başakşehirspor

  Sezon başından beri bu sene şampiyonlar liginde başarının uzak olduğunu ifade ettiniz Ünal Aysal dahil.Arsenal'den 4 yedik,Dortmund'dan içeride 4 yedik. Çıktınız dediniz ki burası bize 1 gömlek büyük hedefimiz lig, hedefimiz Başakşehirspor maçı.Pardon da Başakşehir bizden kaç gömlek üstündü de 4 tane gol yedik,pozisyona dahi giremeden ? Düşünüyorum da sanki bize mesaj vermişsiniz şampiyonlar liginde 4'er yiyoruz ligde de yemeye çalışacağız,4 gol yemek için de hedefimiz Başakşehirspor maçı. Tebrikler hepinizin alnından öpüyorum başardınız.

  Biliyorum çoğunuz geceyi barlarda geçireceksiniz.Birkaç yüreği büyük adam dışında.Ben üzülüyorum çünkü Galatasaray'ın bu durumlara düştüğünü gördüğüm için içim içimi yiyor.Üzülüyorum gerçek galatasaraylılara.Maç sonu gözleri dolan,kelimeler boğazında düğümlenen galatasaraylılara üzülüyorum.Türkiye'nin şartlarında asgari ücrete ve ya daha düşüğüne çalışıp  kulübüme destek olayım diye forma alan yüreği büyük taraftara,cebindeki harçlıktan artırarak forma alan öğrencilere,maçlara gidenlere bu feryadım.

Futboldan Hiç Mi Anlamazsın Be Adam !

  Sen futboldan hiç mi anlamazsın Prandelli. 33 kişilik kalabalık bir kadroya sahipsin. 14-15 kişi etrafında kadroyu çevirip duruyorsun.Selçuk İnan formsuz, ne diye her hafta sürüyorsun sahaya taraftara yuhalatmaya mı ? Elinde Yekta,Umut Gündoğan,Emre Çolak,Furkan Özçal var versene hocam şu çocuklara bir şans. İnan ne Selçuktan ne Dzemaili'den kötü oynarlar.Sabri'yi yolladın takımdan Veysel'i oynatıyorsun adam oynayamıyor bunu göremiyor musun ! İnadın yüzünden almıyorsun Sabri'yi  ama  Galatasaray zarar görüyor.Burak Yılmaz adamın oynayası yok,3 metre top sürüyecek hali yok verme forma ki, o formanın değerini anlasın.Adam bitik ama her hafta ilk 11'de.Otur bi düşün ben napıyorum diye. 

  Maçta ikinci yarı başlayacak dehşet yağmur var,sahada sular birikmeye başlamış,top gitmiyor.Uzun top yerine yerden pas oynatıyorsun.Ben bunları gerçekten anlayamıyorum.Ya ben bilmiyorum şu futbolu ya sende sorun var !

Ruhsuz Futbolcular

  Tüm suçu Prandelli'ye yüklemek haksızlık olur. Bu maç için biraz Sneijder biraz Olcan yüreğini koydu.Diğerlerine sesleniyorum hiç utanmadınız mı ? Başakşehir taraftarı beş beş diye bağırırken biz naptık diye düşündünüz mü acaba. 4 gol yedik 4 tanesi de Tarık Çamdal'ın kanadından, insaf be kardeşim Galatasaray'da oynuyorsun.İkinci yarı başlayacak içimde hiç bir heyecan yok maçı çevirebiliriz diye çünkü kendileri bile inanmıyor ki taraftar inansın.Ne oldu da bu hale düştük ? Bu maç sabaha kadar oynansa Galatasaray 1 gol dahi atamazdı,bu kadar net.Kadro dışı kalması gereken oyuncular var formanın değerini bilmeyen.

 En büyük sorun da, hadi kaza oldu bir şekilde 4-0 yenildik. Bu yenilgi oyuncuları hırslandırır,kamçılar hissiyatı verecek bir güven yok.Bundan sonra rakiplerimizi boğarız, parçalarız diyebilen varmı ? Galatasaray'da öldürmeyen acı kuvvetlendirir mantığı işlemiyor.Ders çıkarılmıyor hatalardan.Sadece kamera karşısına çıkıp umut satmakla olmaz bu iş.

Bavulları Topla Sinyor

  Bavulları topla ve Türkiye'ye bir daha tatile bile gelme  sinyor.Ne açıklamalarını dinlemek istiyorum artık ne de seni görmek istiyorum.Sorun mağlubiyet değil sorun ruhsuzluk,sorun futboldan anlamaman.İstifa edersin umarım kimsenin sabrı kalmadı çünkü.

  Kimse bana sen iyi gün galatasaraylısısın felan da demeye kalkmasın ben 12.liklerde gezdiğimiz sezon dahi maç kaçırmadım her maça koşa koşa gittim heyecanla.5 sezondur maç kaçırmıyorum hasta da olsam işim de olsa gidiyorum.Ama sen beni Galatasaray'dan soğuttun Prandelli.Sen bu takımdan gidene kadar Galatasaray'ın asla hiç bir maçına gitmeyeceğim. Aslında senden istifa beklemek bile hoşgörü,biz türkler hoşgörülü insanlarız.Seni kovmak gerek aslında ama bekleyelim istifanı,umarım yakındır.