Süper Lig 'de bu sezon istenilen görüntüyü veremeyen, son olarak Fenerbahçe 'ye deplasmanda kaybederek moralleri alt üst olan Galatasaray 'da teknik direktör Domenec Torrent, gelecek sezon için kadroya almayı hedeflediği gençleri yavaş yavaş A takıma çıkarmaya başlıyor. 

Geçtiğimiz haftalarda U19 takımında forma giyen Beknaz Almazbekov'u A Takım idmanlarında deneyen İspanyol teknik adam, Kırgız futbolcu ve yanında 4 genç ismi daha yarınki idmana çağırdı. Bu gençlerin arasında Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman, Emir Tintiş, Baran Aksaka ve Zeki Saki de yer alıyor. 

Torrent'in bu genç isimleri yeni sezonda kadroya dahil ederek şans vermeyi düşündüğü ve bu isimleri parlatarak Galatasaray'a katkı sağlaması açısından bu hamleyi yaptığı öğrenildi.

YENİ MALATYA MESAİSİ BAŞLADI

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı" Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı"

Galatasaray, yaptığı antrenmanla Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe maçında ilk 11 başlamayanlar ise büyük sahaya geçip top kapma, pas, şut çalışması gerçekleştirdikten sonra dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Mustafa Muhammed ve Sofiane Feghouli, kendileri için hazırlanan özel program çerçevesinde takımdan ayrı çalıştılar.

(Fanatik / Yakup Çınar)