Konuyla ilgili ayrıntılar veren ünlü magazinci Yağmur Çevik, Bardakçı'nın Kasım ayında nişanlandığını yakın zamanda ise evlendiğini duyurdu.

"26 Kasım'da nişanlandılar"

"Abdülkerim Bardakçı ve Afrikalı Zara, 26 Kasım'da nişanlandılar. Daha sonra yakın zamanda evlilik kararı aldılar. Futbolcunun eşi daha sonra sosyal medya hesabını kapattı. Zara'nın annesi de geçtiğimiz aylarda Galatasaray'ın maçını NEF Stadı'nda canlı izledi." dedi.

"Fanları bilmek zorunda"

Çevik, bu evlilikle ilgili olarak: "Herkes özel hayatını paylaşmak zorunda değil. Bu son derece doğal fakat biz de araştırmak zorundayız. Kameralar önünde olan herkes bunu göze almalı. Bir bedeli olmalı." ifadelerini kullandı.

Jess Molho: "Abdülkerim'in kararını saygı duyuyorum"

Bir diğer magazin yorumcusu Jess Molho, "Abdülkerim Bardakçı'nın evliliğini gizleme kararına son derece saygı duyuyorum. Herkes her durumunu kameralar önünde açık bir şekilde paylaşmak zorunda değil. Abdülkerim gibi birçok insan gördüm. Kendisini kutluyorum. Allah, bir ömür boyu mutluluklar versin." şeklinde konuştu.

Milli Takıma neden alınmadı?

28 yaşındaki başarılı futbolcunun Milli Takımla ilgili sıkıntısının mideye bağlı bir hastalık olduğu açıklanmıştı. Ancak Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, yapılan tetkikler sonucu Abdülkerim'in böyle bir sıkıntısının olmadığını ifade etti. Çıkan haberlere göre Milli Takım doktorları, futbolcuyla ilgili yanlış septomlar belirledi ve dinlenmesi gerektiğini söyledi. A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz da kendi doktorlarından aldıkları bilgiler neticesinde hareket ettiklerini aktardı.

Buna karşılık Abdülkerim, Galatasaray'ın Karabağ'la oynadığı hazırlık maçına ilk 11 başlamıştı.

Abdülkerim Bardakçı'nın Galatasaray performansı

Sezon başında 2.8 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakçı, bu sezon çıktığı 22 maçta 2 gol atıp 2 asistlik performans ortaya koydu. 5 sarı kart ve 2 de kırmızı kart gördü.

Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?" Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?"

Bardakçı, bu sezon Galatasaray'dan 17 milyon TL maaş alacak. Sözleşmesi 2025'e kadar devam ediyor.

Futbolcuyla Galatasaray'ın dışında Beşiktaş ve Fenerbahçe de ilgilenmişti ancak Galatasaray'ı tercih etti.

Abdülkerim Galatasaray'dan önce Konyaspor, Altay, Denizlispor, Samsunspor ve Adana Demirspor formaları terletti.

Kariyerinde 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunuyor. Piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro olarak gözüküyor.