Milliyet'in haberine göre teknik direktör Stefan Kuntz ve Abdülkerim Bardakçı arasında yaşanan diyaloglar tek tek ortaya çıktı.

Serhat Akın: "Okan Buruk'u övdüğüm için linç ettiler" Serhat Akın: "Okan Buruk'u övdüğüm için linç ettiler"

A Milli Futbol Takımı'nın Ermenistan ile oynadığı karşılaşmanın ardından Abdülkerim Bardakcı aday kadrodan çıkarıldı. TFF'den yapılan resmi açıklamada, "Belçika'nın Genk şehrinde 12 Eylül Salı günü Japonya ile özel maçta karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Kerem Aktürkoğlu dün oynanan Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçirmesi, Abdülkerim Bardakcı ise hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı" denilmişti.

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosundan çıkarılan Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray antrenmanında yer alması sosyal medyada gündem olmuştu.

KUNTZ'LA ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜ

Buna göre, A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Abdülkerim'in, kampa gittiği ilk gün Stefan Kuntz ile özel bir görüşme gerçekleştirildiği öğrenildi.

"EŞİM HER AN DOĞUM YAPABİLİR"

Bu görüşmede, tecrübeli stoperin eşinin hamileliğinin son aşamada olduğunu söyleyip, "Ermenistan maçı A Milli Takımımız için çok önemli. Bu nedenle bu maçta takımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Japonya karşılaşması ise özel bir maç ve eşim her an doğum yapabilir. İzin verirseniz Belçika seyahatine gelmek istemiyorum. Galatasaray'ın tesisleri ile evimin arasındaki mesafe 15 dakika. Bu süreçte antrenmanlara devam edeceğim" dediği bildirildi.

"SEN OLMASAN DA OLUR"

Kuntz'un ise buna karşılık, "Ermenistan maçında takımla beraber olmanı ben de istiyorum. Japonya maçı özel ve sen olmasan da olur" dediği dile getirildi. Bu gelişme üzerine Abdülkerim Bardakçı, Ermenistan karşılaşmasının ardından Milli Takım kadrosundan çıkarıldı.

Abdülkerim de Florya Tesisleri evine yakın olduğu için Galatasaray ile antrenmana çıktı. TFF de resmi sitesinde, Abdülkerim için, "Hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı" açıklaması yapılmıştı.