Beyaz TV'ye açıklamalarda bulunan Bardakçı, Milli Takım kampından neden gönderildiğini bilmediğini aktardı. Başkanvekili Erden Timur da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Milli Takım'ın Ermenistan ve Hırvatistan'la oynayacağı karşılaşmalar için aday kadroya çağırılan Bardakçı, yoğun baş ağrısı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Konuyla ilgili Beyaz TV'ye konuşan Bardakçı yaptığı açıklamada, "Maça 10 gün kala baş ağrısından dolayı bir oyuncu milli takım kampından çıkarılabilir mi? En büyük hedefim milli takımda oynamak. Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım." sözlerini kullandı.

Galatasaraylı yetkililerin Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada ise Abdülkerim'in milli takım kampından çıkmayı kendi istemediği belirtildi.

Konuyla ilgili Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur da Beyaz TV'ye bir açıklamada bulunarak, "Abdülkerim'in hiçbir şeyi yok. Bir baş ağrısı vardı. Baş ağrısı geçti. Antrenmanlarına çıktı. Hiçbir sıkıntısı yok." sözlerini sarf etti. 

TFF'NİN AÇIKLAMASI

TFF'nin 21 Mart günü yaptığı açıklamada aday kadroya çağırılan Abdülkerim Bardakçı'nın kadrodan çıkarılmasıyla ilgili, "Galatasaray'da forma giyen millî futbolcumuz Abdülkerim Bardakcı, üç gündür devam eden baş ağrısı şikâyeti nedeniyle EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ve Hırvatistan ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosundan çıkarıldı. Abdülkerim'in ileri tetkik ve tedavisine kulübünde devam edilecek" duyurusu yapılmıştı.

Önder Özen'den Galatasaray yorumu: "Yıllardır..." Önder Özen'den Galatasaray yorumu: "Yıllardır..."

KARABAĞ MAÇININ KADROSUNDA YER ALDI

Tedavisi tamamlanan ve Galatasaray'da idmanlarına devam eden Abdülkerim Bardakçı'nın Karabağ ile oynanacak dostluk maçının kadrosunda yer aldığı açıklandı.