Abdülkerim Durmaz, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Erden Timur'un demeçlerini değerlendirdi.

"PANİK YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"Fenerbahçe'nin aldığı galibiyeti Galatasaray hiç beklemiyordu. Hatta bazı yorumcular bu maçın farklı biteceğini düşünüyordu. Hem skor olarak hem de oyun olarak yenildiler. Böyle olunca bir anda panik oldular, halbuki panik yapacak bir şey yok. Galatasaray yine şampiyonluk yarışında büyük favori. Muhtemelen 5 gün sonra şampiyon olacaksın ve tur atacaksın gerek yok bunlara."

"HAZMEDEMEYENLER VAR"

"Bu mağlubiyeti hazmedemeyenler var. 3-4 gün önce Dünya'nın en iyi hocalarından birisi olacak denilen Okan Buruk hedef tahtasında. Çünkü 10 kişi kalan takıma karşı hiçbir hamle yapamadı. Takımı reaksiyon veremedi. Ama bu onun genel performansının kötü olduğunu göstermez. Aynısını İsmail Kartal için de söylerim."

"KANT GİBİ KONUŞTU"

"Başkan Dursun Özbek'in basın toplantısında enteresan demeçleri vardı. Ünlü filozof Emmenauel Kant gibi çok iyi konuştu. Anadolu çocuğu olduğu için ilginç ve profesyonel anlamda benzetmelerde bulundu. Yok bal yok sirke. Nereden geldiğini unutmamış."

"ERDEN TİMUR DOĞRU YAPTI"

"Dursun Özbek'in tek hatası Ali Koç'a yönelik Erden Timur üzerinden laf çakmasıydı ama Erden Timur doğru yaptı. Kendisini tebrik ediyorum. Başkanın önünde hatasını düzeltti."

"TARAFTARA BİR ŞEY DEMİYORUM"

"Maç içerisinde Galatasaray taraftarına kesinlikle bir şey demiyorum. Çünkü su olayları her zaman olur. Herhangi bir sakatlığa veya yaralamaya sebebiyet vermediler. Galatasaraylı futbolcular için de kötü bir şey demiyorum." dedi.