Vole'ye konuşan Abdülkerim Durmaz'ın 3 futbolcuyla ilgili tespitleri şöyle...

"VİNİCİUS GALATASARAY KLASINDA DEĞİL"

"Bandırmaspor maçında gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Bana kendini ispatlamaya çalışan bir oyuncu görüntüsü verdi. Bu bazen iyi bir şey değildir. Gereksiz yere kendini yorarsın, gereksiz yerlerde koşular yaparsın. Galatasaray klasında forma giyecek bir görüntü vermedi bana. Bazı oyuncu kendini çabalayarak kendini göstermeye çalışıyor. Icardi bunu yapmaya çalışmaz. Çünkü yetenekli, klas bir yıldız. Demek ki Okan Hoca farklı profilde bir isim istiyordu ve transfer edildi."

"AURİER SAĞ BEKE İLAÇ OLUR"

"Serge Auirer'i Premier Lig'de seyrettim. Beşiktaş'tan giden Rosier'e benzetiyorum. Yapısı, yere sağlam basan ve hücuma çıkışları kuvvetli. Galatasaray'ın sağ bekine ilaç olacağını düşünüyorum. Milli Takım'da oynuyor mu? Oynuyor. Sorunsuz bir transfer olacağını düşünüyorum."

"KÖHN POTANSİYELLİ"

"Her transfere balon, söğüş, kronik sakat demek doğru değil. Sahaya çıkacaklar, göreceğiz. Ona göre değerlendireceğiz. Köhn, potansiyelli bir oyuncuya benziyor."

"EVİ YANSA İKİ KOVA SU DÖKMEZ"

Erman Toroğlu: "Keşke Galatasaray'a Başkan olsa..." Erman Toroğlu: "Keşke Galatasaray'a Başkan olsa..."

"Halil Dervişoğlu farklı bir isim. Evinde yangın çıksa iki kova su dökmez. Çok durgun bir yapısı var. Gol atıyor, sanki kendi kalesine atmış gibi. Rahatsız edici bir sakinliği var. Donuk ve buz bir adam. Yetenekli bir oyuncu ama öyle bir umursamazlık var ki taraftarın sinir uçlarına dokunuyor."