Abdülkerim Durmaz, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un maça yanlış 11'le başladığını söyledi.

"ZİYECH'LE BAŞLAMAN LAZIMDI"

"Seyir zevki açısından iyi bir maç olmadı. İki takımın da gol pozisyonu çok yoktu. Tamamen orta saha mücadelesi ve kontrollü bir oyun tercih edildi. Sen bu maça kazanacaksan doğru 11'le çıkman gerekiyordun. Kerem'in 10 numara olmayacağını herkes biliyor artık. Bu adamın sol açık oynaması gerekiyor. Senin Ziyech'le başlaman lazımdı. O zaman golü bulduktan sonra Kopenhag gibi oynamaya başlayabilirdin. Ziyech ve Mertens'i çıkarıp Zaha ve Tete'yi o zaman alabilirdin. Maça başlar başlamaz gol atacak bir ilk 11 sahaya çıkmalıydı."

"OKAN BURUK, İSMAİL KARTAL KADAR ELEŞTİRİ ALMIYOR"

"İsmail Kartal'ın kadrosunda 4-5 futbolcu sakattı bir iki sallantıda Fenerbahçe medyası demediğini bırakmadı. Ama Galatasaray medyası hocasına sahip çıkmaya devam ediyor. İsmail Kartal'ın B planı yok değil mi? Okan Buruk'nda B planı yok o zaman. Geçen sene Kerem açıyordu Icardi gol. Kopenhag'a karşı aynısını denemediler mi? 50 tane orta yaptın isabet yok. Tete de aynısını yaptı Ziyech de yaptı."

Önder Özen: "Okan Buruk, Guardiola gibi oynattı..." Önder Özen: "Okan Buruk, Guardiola gibi oynattı..."

"USTA AYAKLARA İHTİYACI VARDI"

"Galatasaray'ın usta ayaklara ihtiyacı vardı. Kim bunlar? Oliveira, Mertens ve Ziyech. Sanki beraberlik Galatasaray'a yarıyormuş gibi bir kadro çıkardı Okan Buruk. Yanlış kadro çıkardığın zaman istediği kadar değişiklikler iyi olsun iş işten geçmiş oluyor ve sonucu alamıyorsun. Kopenhag ilk olarak beraberliği düşünerek maça çıkmış. Zaten Manchester United'ın Bayern Münih'i yenme şansı yoktu."

"KOPENHAG 10 MAÇIN 9'UNU YENİLMEZ"

"Ben iddia ediyorum bu grup yeniden oynansa sıralama değişmezdi. Hatta Kopenhag, Galatasaray ile 10 maç yapsın 9'unu yenilmez. İnanılmaz fizik gücü yüksek takıma sahipler. Üstüne çok da teknik oynuyorlar. Çalım atmak zor, ikili mücadele top almak zor. O yüzden bana hiçbir şey sürpriz olmadı." dedi.