Vole'ye konuşan Abdülkerim Durmaz'ın iki hocayla ilgili sözleri şöyle...

"OKAN BURUK YAPIYORSA MOURİNHO DA YAPAR"

Rasim Ozan Kütahyalı'dan eleştiri: "Daha önce neredeydiniz?" Rasim Ozan Kütahyalı'dan eleştiri: "Daha önce neredeydiniz?"

"Benim futbol görüşüm şu, futbol sadece taktik tahtası, teknoloji veya sistemden ibaret değildir. Yeri geldiği zaman saha dışında da hakemle oynamayı bileceksin, medyaya ayar vermeyi bileceksin. Sana soruların soruları manipüle edeceksin. Okan Buruk'u görüyoruz hakemlerin yanından ayrılmıyor. Yaptığı açıklamalar birbirini tutmuyor ve buna inananlar oluyor. Onun hocası Fatih Terim çıktı şampiyonluk maçında rakip yedek kulübesine geçip futbolcu yumrukladı şampiyon oldu. Üstüne kendisine verilen cezalar tartışma konusu oldu. Eğer Okan Buruk, Fatih Terim yapıyorsa Mourinho da bu toplara girer ve yapar. Çünkü bizim ülkemizde efendi, sakin olmak yaramıyor. Yırtık olacaksın. Burası Belçika, Hollanda Ligi değil."

"ICARDİ ETKİSİNİ..."

"Galatasaray'da görüyoruz çocuklar Icardi'nin peşinden ayrılmıyor kendisine tapıyorlar. İmza töreninde Mourinho'ya çocukların ve gençlerin ona sevgi göstermesi de gözlerden kaçmadı. Icardi'den sonra böyle ikonik bir isim gelmiş. Hatta Dünya futbolunda en büyük isimlerden birisi. Icardi etkisini gölgede bırakabilir." ifadelerine yer verdi.