Abdürrahim Albayrak, memleketinin takımı Çaykur Rizespor'un stoperi Emirhan Topçu için devreye girdi ancak olumsuz sonuç aldı.

Erman Toroğlu, Victor Osimhen'i uyardı: "2 sene daha..."
Erman Toroğlu, Victor Osimhen'i uyardı: "2 sene daha..."
İçeriği Görüntüle

YEDEK KALMAK İSTEMİYOR

23 yaşındaki oyuncuyla Albayrak temasa geçti. Galatasaray'ın kendisine ihtiyacı olduğunu ve ilerleyen yıllarda Avrupa ve Milli Takım'da boy göstereceğini iddia etti. Emirhan, Sarı-kırmızılıların Sanchez, Nelsson ve Abdülkerim denkleminde yedek kalmak istemediğini belirtti. Ayrıca Emin Bayram'ın da Belçika'dan geri dönmesi forma şansını bir hayli azaltıyor.

RİZESPOR NE KADAR TALEP ETTİ?

Karadeniz ekibi, Galatasaray'dan 5 milyon Euro bonservis + sonraki satıştan yüzde 15 pay talep ediyor.

4.3 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunan Emirhan, geçtiğimiz sezon 32 maçta boy gösterdi. 1 gol atıp 4 asistlik katkı verdi.