BTV'den Bişar Özbey'e konuşan Acun Ilıcalı, 2012'de Kadıköy'de Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa Finali benzetmesiyle ilgili çıkan iddialara da cevap verdi.

"AYNISI YAŞANMADI!"

"2012'de Galatasaray takımı, Kadıköy'de şampiyon olduğunda futbolcular tepinerek, birbirlerinin üstüne çıkarak rahat rahat sevindiler. Bu sevinçten 10-15 dakika geçti soyunma odasına gittiler. Fenerbahçeli taraftarlar ondan sonra sahaya girdiler. Hiçbir Galatasaraylı futbolcu dayak felan yemedi. Çevik kuvvet sahaya girdi ve taraftarlara müdahale ederek olayları alevlendirmeden püskürttüler."

Galatasaray'da Cenk Ergün'ün yerine Işıtan Gün'ü istiyorlar Galatasaray'da Cenk Ergün'ün yerine Işıtan Gün'ü istiyorlar

"YERDE YATANLARA TEKMELER DE VAR"

"Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların benzeri Türkiye'de hiçbir zaman yaşanmadı. Maç biter bitmez hemen sahaya girdiler ve futbolcuları hedef aldılar. Fenerbahçeli futbolcular da kendini savundular. Yerde yatanlara tekmeler de var. Bunları kurullar değerlendirecektir zaten. Ben yaşananlara tek taraflı bakmıyorum."

"MESLEĞİNE İHANET ETTİ"

"Ben defalarca Trabzon'a gittim hiçbir zaman böyle bir şey yaşamadım. Burada provakasyon var. Korku filmi gibi. İnternetten görüntüleri görüyorum adamlar her şeyi planlamış. Hakem Halil Umut Meler ise mesleğine ihanet etmiştir. Maçı devam ettirerek çok büyük yanlışa imza attı." dedi.