2019-2020 sezonunun yaz transfer döneminde Fatih Terim'in ısrarları sonucunda Yeni Malatyaspor'dan ayrılarak Galatasaray'a imza atan 35 yaşındaki golcünün yeni takımı herkesi şaşırttı...

Kerem Aktürkoğlu'dan eleştirilere ayetli cevap geldi Kerem Aktürkoğlu'dan eleştirilere ayetli cevap geldi

2.LİG TAKIMI ÇORUM FK İLE ANLAŞTI

Çorum yerel medyasından 19saat.com'un haberine göre Çorum FK Kulübü Başkanı Oğuzhan Yalçın'ın bizzat bu transfer de kendisinin ilgilendiği ve tecrübeli futbolcuyu ikna ettiği belirtildi.

Son olarak 1.Lig takımlarından Manisa FK forması terleten tecrübeli forvet, 17 maçta 4 gol atıp 3 asistlik katkı sağladı.

GALATASARAY'IN DEVLER LİGİ'NDEKİ SON GOLÜNÜ ATMIŞTI

Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren takımının en tecrübeli isimleri arasında yer alan Adam Büyük, son olarak 2019-2020 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki son golünü kaydetmişti.

Golcü futbolcu söz konusu dönemde Devler Ligi'nde PSG ve Club Brugge karşılaşmalarında forma şansı bulmuş ve 26 Kasım 2019'da Club Brugge ile oynan karşılaşmada Belçika ekibinin filelerini havalandırmıştı. Adem Büyük'ün o golü sarı-kırmızılı ekibin Devler Ligi'ndeki son golü olarak kayıtlara geçmişti.